Product

Khandax Calendar 2009

Product

Kick Start Coursebook A

Kick Boxing εγχειρίδιο

Κωδικός:
125865
Manufacturer: 
Description: 

Η πρωταθλήτρια του Kick Boxing και εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών Μαίρη Καβιέρη αναλύει μέσα από το βιβλίο της τις βασικές αρχές του Kick Boxing, δίνοντας την ευκαιρία να προσεγγίσουν το άθλημα και να το κατανοήσουν οι αθλούμενοι μαθητές.

Στο βιβλίο γίνεται μια σωστή και αναλυτική περιγραφή του αθλήματος με σκίτσα, φωτογραφίες και επεξηγήσεις και εισάγει τον αθλούμενο στο Kick Boxing, από τις αρχικές διατάσεις του σώματος έως και τις βασικές τεχνικές του.

Η Μαίρη Καβιέρη πρωτοπόρησε δημιουργώντας ένα εξαιρετικό βοήθημα για τους νέους μαθητές στο χώρο του Kick Boxing.

22,61 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η πρωταθλήτρια του Kick Boxing και εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών Μαίρη Καβιέρη αναλύει μέσα από το βιβλίο της τις βασικές αρχές του Kick Boxing, δίνοντας την ευκαιρία να προσεγγίσουν το άθλημα και να το κατανοήσουν οι αθλούμενοι μαθητές. Στο βιβλίο γίνεται μια σωστή και αναλυτική περιγραφή του αθλήματος με σκίτσα, φωτογραφίες και επεξηγήσεις και εισάγει τον αθλούμενο στο Kick Boxing, από τις αρχικές διατάσεις του σώματος έως και τις βασικές τεχνικές του. Η Μαίρη Καβιέρη πρωτοπόρησε δημιουργώντας ένα εξαιρετικό βοήθημα για τους νέους μαθητές στο χώρο του Kick Boxing.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7378-80-6
Book pages: 
139
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαίρη Καβιέρη ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησε ως αθλήτρια στίβου σε δρόμους αντοχής και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες.
Έχει συμμετάσχει στα αγωνιστικά στυλ Taw Kwo Do, Full, Light και Semi Contackt. Είναι Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στο Light (Χρυσό Μετάλλιο) και Semi Contackt (Αργυρό Μετάλλιο), καθώς και Κυπελλούχος Ελλάδας 2005.
Είναι διπλωματούχος προπονήτρια της Γ.Γ.Α. στο Taw Kwo Do και εκπαιδεύτρια Κick Boxing.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7378-80-6
Book pages: 
139
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο