Product

Konitsa, my love

Product

Konsstantinos Melitiniotes and Photios of Constantinople on the Filioque

Konitsa, my love

Κωδικός:
102762
Description: 

Ένας φοιτητής, ένας ταχυδρόμος, ένας θαυμαστής του Ντερκ Μπόγκαρντ, ένας έφηβος που ονειρεύεται τον έρωτα, ένας μοναχικός τύπος (κοντά στα όρια της τρέλας), ένας νεαρός που αδυνατεί να εκφράσει την έλξη του σ' έναν ασθενή, δύο φαντάροι, και δυο δίδυμα αδέρφια, πειραματίζονται, δοκιμάζουν, και δαμάζουν το αντρικό τους φύλο, σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις: Αθήνα, Έδεσσα, Κόνιτσα, Λονδίνο.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ένας φοιτητής, ένας ταχυδρόμος, ένας θαυμαστής του Ντερκ Μπόγκαρντ, ένας έφηβος που ονειρεύεται τον έρωτα, ένας μοναχικός τύπος (κοντά στα όρια της τρέλας), ένας νεαρός που αδυνατεί να εκφράσει την έλξη του σ' έναν ασθενή, δύο φαντάροι, και δυο δίδυμα αδέρφια, πειραματίζονται, δοκιμάζουν, και δαμάζουν το αντρικό τους φύλο, σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις: Αθήνα, Έδεσσα, Κόνιτσα, Λονδίνο. Παιδική, εφηβική και μεταεφηβική ηλικία, οκτώ διαφορετικών αντρών, που το μόνο που τους ενώνει είναι η πίστη τους απέναντι στην εμπειρία και η εξομολόγηση ή η καταγραφή κάθε μικρής και μεγάλης έντασης του πάθους τους, σε συναντήσεις και περιστατικά που τους σημαδεύουν τη ζωή...
Subtitle: 
Και άλλα διηγήματα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88406-3-5
Book pages: 
95
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αντώνιος Ρουσοχατζάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1968. Σπούδασε Αγγλική Λογοτεχνία και Θέατρο στην Αθήνα και στο Λονδίνο. Το Konitsa, my love (1996) είναι το πρώτο του βιβλίο με διηγήματα. Ακολούθηκε το Εμπειρίες ταλέντου (1997) με ποιήματα, και το 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα Μπιμπερό με κόκα κόλα. Ζει και εργάζεται στο Παρίσι.

Subtitle: 
Και άλλα διηγήματα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88406-3-5
Book pages: 
95
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο