Product

Lost Vanguard Found

Product

Lotto Master Professional

Lost: Μυστική ταυτότητα

Κωδικός:
157394
Description: 

Υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει κανείς για τον Ντέξτερ Κρος. Οι φίλοι του πιστεύουν πως είναι ένας ακόμη πλούσιος φοιτητής. Ο Ντέξτερ όμως ζει διπλή ζωή -ώσπου ένα μοιραίο ταξίδι στην Αυστραλία αποκαλύπτει την αλήθεια.

Ο Ντέξτερ κλείνει εισιτήριο στην πρώτη πτήση που φεύγει από το Σίδνεϊ, θέλοντας όσο τίποτε άλλο να επιστρέψει σπίτι του μετά την αποκάλυψη της απάτης του. Το αεροπλάνο όπου επιβιβάζεται, ωστόσο, δεν φτάνει ποτέ στον προορισμό του. Αντίθετα, η πτήση Οσεάνικ 815 συντρίβεται, παγιδεύοντας τον Ντέξτερ σε ένα μακρινό νησί και αναγκάζοντάς τον να πάρει μια απόφαση.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει κανείς για τον Ντέξτερ Κρος. Οι φίλοι του πιστεύουν πως είναι ένας ακόμη πλούσιος φοιτητής. Ο Ντέξτερ όμως ζει διπλή ζωή -ώσπου ένα μοιραίο ταξίδι στην Αυστραλία αποκαλύπτει την αλήθεια. Ο Ντέξτερ κλείνει εισιτήριο στην πρώτη πτήση που φεύγει από το Σίδνεϊ, θέλοντας όσο τίποτε άλλο να επιστρέψει σπίτι του μετά την αποκάλυψη της απάτης του. Το αεροπλάνο όπου επιβιβάζεται, ωστόσο, δεν φτάνει ποτέ στον προορισμό του. Αντίθετα, η πτήση Οσεάνικ 815 συντρίβεται, παγιδεύοντας τον Ντέξτερ σε ένα μακρινό νησί και αναγκάζοντάς τον να πάρει μια απόφαση. Ξεκινώντας από το μηδέν, ο Ντέξτερ εφευρίσκει ξανά τον εαυτό του. Όταν χτυπά η τραγωδία, η προσεκτικά στημένη φαρσοκωμωδία του αρχίζει να καταρρέει, και ο Ντέξτερ πρέπει να εμπιστευτεί στους συντρόφους του ναυαγούς την αλήθεια. Όμως ο Ντέξτερ δεν είναι ο μοναδικός που είπε ψέματα. Και μαθαίνει γρήγορα πως στο νησί υπάρχουν πολλοί άγνωστοι, αλλά κανείς δεν είναι πιο θανάσιμος από τα μυστικά των ίδιων των κατοίκων του...
Subtitle: 
Ένα αυτοτελές μυθιστόρημα βασισμένο στην επιτυχημένη σειρά του ABC!
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-9405-51-7
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
17χ10
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ένα αυτοτελές μυθιστόρημα βασισμένο στην επιτυχημένη σειρά του ABC!
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-9405-51-7
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
17χ10
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο