Product

Mediterranean Diet in Practice

Product

Mediterranean Sea and the Aegean

Mediterranean Goes Raw

Κωδικός:
137643
Description: 

"Mediterranean Goes Raw" is a new book about raw eating with Mediterranean taste
Original Greek recipes.
175 recipes and 100 photos of delicious raw food plates!

22,93 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Mediterranean Goes Raw" is a new book about raw eating with Mediterranean taste Original Greek recipes. 175 recipes and 100 photos of delicious raw food plates!
Publications Date: 
2007
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
21χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Φλώρα Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Εργάστηκε αρκετά χρόνια σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Υπήρξε εκ γενετής χορτοφάγος με αποστροφή για κάθε ζωική τροφή, γεγονός που την οδήγησε στον διατροφικό δρόμο που έχει επιλέξει σήμερα, δηλαδή στη χορτοφαγική ωμοφαγία. Αφού πέρασε από πολλά μονοπάτια αποκλειστικής χορτοφαγίας, προκειμένου να απολαύσει επιτέλους μια πλήρη χορτοφαγική διατροφή, κατέληξε στη χορτοφαγική ωμοφαγία, την οποία, κυρίως για το δικό της διατροφικό όφελος, εξέλιξε στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα και τη διέδωσε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παρακολούθησε αρκετά μαθήματα και σεμινάρια σε άλλες χώρες, τα οποία έχουν σχέση με τη χορτοφαγική διατροφή. Τελικά χάραξε τον δικό της δρόμο στο σημαντικό αυτό αντικείμενο που καθορίζει τη ζωή μας, δίνοντας στην ωμοφαγική διατροφή το μοναδικό "άρωμα" των μεσογειακών γεύσεων, που έλειπε από τη διεθνή ωμοφαγική κουζίνα. Ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων και με σεμινάρια ωμοφαγικής διατροφής.

Publications Date: 
2007
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
21χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο