Product

Moralia

Product

More Veneto

Morbus Kitahara

Κωδικός:
25969
Manufacturer: 
Description: 

Χρόνος: Οι δεκαετίες μετά τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο, χρόνια τιμωρίας και εξιλέωσης. Οι νικητές αναγκάζουν τους ηττημένους να ξαναγίνουν αγρότες και βοσκοί, να στερηθούν κάθε επίτευγμα του σύγχρονου πολιτισμού.
Τόπος: ο Βάλτος, ένα εξαθλιωμένο ορεινό χωριό στις όχθες της Λίμνης άλλοτε λαμπρό θέρετρο.
Ήρωες: - Ο Βασιλιάς των Σκύλων: παλιά έγκλειστος στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Βάλτου, συνεργάζεται με το στρατό κατοχής. Τον φοβούνται και τον μισούν όλοι στη Λίμνη. Ζει με μια αγέλη άγριων σκυλιών στην ξεπεσμένη Βίλα Φλόρα.

11,98 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Χρόνος: Οι δεκαετίες μετά τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο, χρόνια τιμωρίας και εξιλέωσης. Οι νικητές αναγκάζουν τους ηττημένους να ξαναγίνουν αγρότες και βοσκοί, να στερηθούν κάθε επίτευγμα του σύγχρονου πολιτισμού. Τόπος: ο Βάλτος, ένα εξαθλιωμένο ορεινό χωριό στις όχθες της Λίμνης άλλοτε λαμπρό θέρετρο. Ήρωες: - Ο Βασιλιάς των Σκύλων: παλιά έγκλειστος στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Βάλτου, συνεργάζεται με το στρατό κατοχής. Τον φοβούνται και τον μισούν όλοι στη Λίμνη. Ζει με μια αγέλη άγριων σκυλιών στην ξεπεσμένη Βίλα Φλόρα. - Λίλη ή η Βραζιλιάνα: παρά τους στρατιωτικούς περιορισμούς κινείται ελεύθερα, κάνει λαθρεμπόριο, οπλοφορεί. Πού και πού κυνηγάει τους εχθρούς της με τα ξυρισμένα κρανία. - Μπέρινγκ, ο άνθρωπος-πουλί: λατρεύει ό,τι πετάει, τις μηχανές, τη ροκ. Προσβάλλεται από μια μυστηριώδη ασθένεια, τη MORBUS KITAHARA, και βαθμιαία σκοτεινιάζει το βλέμμα του.
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-210-277-2
Book pages: 
367
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κρίστοφ Ρανσμάγερ γεννήθηκε το 1954 στο Βελς της Αυστρίας. Σπούδασε φιλοσοφία στη Βιέννη και συνεργάστηκε με πολλά περιοδικά ως συντάκτης πολιτιστικών θεμάτων και ως κριτικός τέχνης. Από το 1982 ασχολείται αποκλειστικά με τη λογοτεχνία. Αυτό το διάστημα ζει στο Δουβλίνο.

Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-210-277-2
Book pages: 
367
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο