Product

My name is Bond, James Bond

Product

My Old Man. An Awakening. Locomotive 38, the Ojibway

My name is Λορίτο

Κωδικός:
108032
Manufacturer: 
Description: 

Δεκαετία '90, Μόντρεαλ: ο Άρης μοιάζει να είναι ευτυχισμένος. Έχει μια πλούσια ζωή, επιφανείς συναναστροφές και μια γυναικά που τον αγαπάει. Που τον αποδέχεται για αυτό που είναι και δεν του ζητάει να αλλάξει... Ίσως γιατί δεν ξέρει όλη την αλήθεια!

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Δεκαετία '90, Μόντρεαλ: ο Άρης μοιάζει να είναι ευτυχισμένος. Έχει μια πλούσια ζωή, επιφανείς συναναστροφές και μια γυναικά που τον αγαπάει. Που τον αποδέχεται για αυτό που είναι και δεν του ζητάει να αλλάξει... Ίσως γιατί δεν ξέρει όλη την αλήθεια! Λονδίνο, λίγους μήνες πριν: ο Άρης διαπρέπει στα Διεθνή Χρηματιστήρια. Όταν του προτείνουν το "μεγάλο κόλπο" μόνο ένας τρελός θα έλεγε όχι. Τα λεφτά είναι πολλά και τα συμφέροντα μεγάλα! Εταιρείες φαντάσματα, μετοχικές φούσκες, ίντριγκα, διαπλοκή... Ένα τζετ που συντρίβεται παίρνει μαζί του την αλήθεια. Δυστύχημα ή δολοφονία; Κάποιος πρέπει να πληρώσει. Αν δε φύγει είναι ξοφλημένος! Μια συναρπαστική και γοητευτική ιστορία, μια βουτιά στον κόσμο του εύκολου χρήματος και συνάμα, μια μύηση στα άδυτα της ψυχής ενός άνδρα που πληγώνει όποιον αγαπάει! Δοσμένο με χιούμορ, δράση, έρωτα και μυστήριο το "Λορίτο" περιγράφει τον αγώνα ενός σύγχρονου τυχοδιώκτη να κερδίσει τον πόλεμο ενάντια στους δαίμονες που τον βασανίζουν. Θα τα καταφέρει; "Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, ένα βιβλίο που ακροβατεί ανάμεσα στη νίκη και την ήττα με τίμημα τον εαυτό σου!".
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88891-2-Χ
Book pages: 
477
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Ρέζος γεννήθηκε το 1964 στον Πύργο Ηλείας. Σπούδασε Μηχανολογία στο Ηράκλειο Κρήτης και στη συνέχεια περιπλανήθηκε σε Αθήνα,

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88891-2-Χ
Book pages: 
477
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο