Product

Mykonos Guidebook 2007

Product

Mykonos People

Mykonos Guidebook 2009

Κωδικός:
154839
Description: 

Το "Mykonos Guidebook 2009" κυκλοφόρησε για τρίτη συνεχή χρονιά τον Ιούνιο του 2009 σε 40.000 αντίτυπα. Το "Mykonos Guidebook 2009" διατίθεται δωρεάν, έχει 168 σελίδες και είναι γραμμένο στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Το "Mykonos Guidebook" παρέχει πληροφορίες για την ιστορία, τη γεωλογία, τη γεωγραφία, τα αξιοθέατα, τη διαμονή, την εστίαση, τη διασκέδαση και πολλά άλλα θέματα σχετικά με τη Μύκονο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Mykonos Guidebook 2009" κυκλοφόρησε για τρίτη συνεχή χρονιά τον Ιούνιο του 2009 σε 40.000 αντίτυπα. Το "Mykonos Guidebook 2009" διατίθεται δωρεάν, έχει 168 σελίδες και είναι γραμμένο στα ελληνικά και τα αγγλικά. Το "Mykonos Guidebook" παρέχει πληροφορίες για την ιστορία, τη γεωλογία, τη γεωγραφία, τα αξιοθέατα, τη διαμονή, την εστίαση, τη διασκέδαση και πολλά άλλα θέματα σχετικά με τη Μύκονο. Για τρίτη συνεχή χρονιά το "Mykonos Guidebook 2009" της κόκκινης σειράς οδηγών είναι έτοιμο να συντροφεύσει κάθε στιγμή και βήμα σας στην όμορφη Μύκονο. Πάντα με πλούσιο πληροφοριακό υλικό για το νησί και αρθρογραφία από τις κυρίες Αλεξάνδρα Αγγελετάκη, Ευαγγελία Βερώνη-Καμμή, Δήμητρα Νάζου, καθώς και τους κυρίους Ηλία Μαμαλάκη, Δημήτρη Ρουσουνέλο, Παναγιώτη Χατζηδάκη, Αποστόλη Νάζο, Μιχάλη Ασημομύτη, Νίκο Λουκάκη, Δημήτρη Δομίνικο Κουκά και Νίκο Φρατζέσκο, ο οδηγός στοχεύει να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μία συνολική γνώση για τη Μύκονο. Σε όσους από εσάς βρίσκονται ήδη στη Μύκονο, ευχόμαστε μία απολαυστική και αξέχαστη διαμονή. Αν ωστόσο κρατάτε στα χέρια σας τον οδηγό χωρίς να έχετε προγραμματίσει ακόμα την επίσκεψή σας στο νησί, κάτι μας λέει πως όλα όσα διαβάσετε στις σελίδες του οδηγού θα σας κάνουν να πάρετε την απόφαση να έρθετε πολύ πιο σύντομα από όσο αρχικά υπολογίζατε!
Publications Date: 
2009
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Σαντορίνη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Σαντορίνη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο