Product

Norton Utilities 6.0

Product

Nostos Program on the Greeks

Nostalgia

Κωδικός:
202118
Description: 

Μέσα από τον φακό μου συναντώ έναν κόσμο βυθισμένο στη νοσταλγία. Έναν κόσμο γεμάτο με σχήματα, μορφές, κινήσεις και απρόσμενες στιγμές συναισθημάτων. Συναισθήματα γαλήνης, θλίψης, μελαγχολίας, χαράς.
Μικρές λεπτομέρειες σαν την καμπύλη του λαιμού, την κίνηση του χεριού, την αισθαντικότητα της γυμνής πλάτης, την φωτεινότητα του δέρματος και την αιωνιότητα του γυμνού σώματος, ενώνονται για να συνθέσουν αυτόν τον σαγηνευτικό κόσμο του ονείρου.

Ο κατάλογος εκδόθηκε με την ευκαιρία της έκθεσής του, Πορτραίτα, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα (Μάρτιος 2015).

6,45 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέσα από τον φακό μου συναντώ έναν κόσμο βυθισμένο στη νοσταλγία. Έναν κόσμο γεμάτο με σχήματα, μορφές, κινήσεις και απρόσμενες στιγμές συναισθημάτων. Συναισθήματα γαλήνης, θλίψης, μελαγχολίας, χαράς. Μικρές λεπτομέρειες σαν την καμπύλη του λαιμού, την κίνηση του χεριού, την αισθαντικότητα της γυμνής πλάτης, την φωτεινότητα του δέρματος και την αιωνιότητα του γυμνού σώματος, ενώνονται για να συνθέσουν αυτόν τον σαγηνευτικό κόσμο του ονείρου. Ο κατάλογος εκδόθηκε με την ευκαιρία της έκθεσής του, Πορτραίτα, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα (Μάρτιος 2015).
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-81511-3-9
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-81511-3-9
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο