Product

O ήχος του ακάλυπτου

Product

O θρύλος του Ζίγκουρντ και της Γκούντρουν

O θερμιδομετρητής των διακοπών

Κωδικός:
144322
Manufacturer: 
Description: 

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και οι περισσότεροι από σας έχετε βγάλει το πρόγραμμα των καλοκαιρινών σας διακοπών και ετοιμάζετε βαλίτσες! Μην ξεχάσετε, ωστόσο, να πάρετε μαζί και το θερμιδομετρητή που έχετε στα χέρια σας.

Είτε ακολουθείτε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής είτε όχι, με το Θεριδομετρητή των διακοπών θα μπορέσετε να διατηρηθείτε σε φόρμα και να επιστρέψετε από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, χωρίς να έχετε πάρει γραμμάριο παραπάνω.

5,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και οι περισσότεροι από σας έχετε βγάλει το πρόγραμμα των καλοκαιρινών σας διακοπών και ετοιμάζετε βαλίτσες! Μην ξεχάσετε, ωστόσο, να πάρετε μαζί και το θερμιδομετρητή που έχετε στα χέρια σας. Είτε ακολουθείτε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής είτε όχι, με το Θεριδομετρητή των διακοπών θα μπορέσετε να διατηρηθείτε σε φόρμα και να επιστρέψετε από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, χωρίς να έχετε πάρει γραμμάριο παραπάνω. Εύχρηστος και λεπτομερής θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, αρκεί να ανατρέξετε στην ενότητα που κάθε φορά επιθυμείτε. Εδώ θα βρείτε τις θερμίδες που προσλαμβάνετε τρώγοντας μια κερασόπιτα στην παραλία, απολαμβάνοντας μια μερίδα καλαμαράκια δίπλα στη θάλασσα, δοκιμάζοντας ένα δροσιστικό σορμπέ φρούτων ή παρασυρόμενοι απ' τη γλύκα ενός προφιτερόλ. Ακολουθήστε μας, λοιπόν, στο ταξίδι σας και δείτε πως η ανάγνωση του Θερμιδομετρητή των διακοπών θα σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή για μια ισορροπημένη διατροφή.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7902-27-0
Book pages: 
112
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7902-27-0
Book pages: 
112
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο