Product

Orthodox Spirituality

Product

Other Side

Oscar Wilde: Είμαι ο έρωτας που δεν τολμά να πει το όνομά του

Κωδικός:
148438
Manufacturer: 
Description: 

Η ομοφυλοφιλία όμως απαγορεύεται να περιφέρεται ελεύθερα στα σαλόνια των ευυπόληπτων κυρίων. Είναι φοβισμένη, ντροπιασμένη, βασανισμένη φριχτά κάτω από τα σφιχτά κολάρα, τις στενές επωμίδες, τα σταυρωτά κουμπωμένα σακάκια και τα καλογυαλισμένα παπούτσια τους.

9,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ομοφυλοφιλία όμως απαγορεύεται να περιφέρεται ελεύθερα στα σαλόνια των ευυπόληπτων κυρίων. Είναι φοβισμένη, ντροπιασμένη, βασανισμένη φριχτά κάτω από τα σφιχτά κολάρα, τις στενές επωμίδες, τα σταυρωτά κουμπωμένα σακάκια και τα καλογυαλισμένα παπούτσια τους. Η ομοφυλοφιλική αγάπη είναι καταπιεσμένη, εγκλωβισμένη στα σώματα, δειλή, τρομαγμένη και άτολμη να βγει στο φως της ημέρας. Γλιστράει τις νύχτες στους κακόφημους δρόμους για να ανταμώσει το χαμένο της πρόσωπο. Ο Ρόμπυ, άλλοτε εραστής του Ουάιλντ, εγκαταλειμμένος ύστερα στην απόρριψή του, διαισθάνεται πως έρχεται ο αντικαταστάτης στην καρδιά και το προσκεφάλι του ποιητή, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γι'αυτό. Εξακολουθεί να τον θαυμάζει, αλλά συγχρόνως ζηλεύει τους έρωτές του που διαδέχονται ο ένας τον άλλον όπως τα οράματα του οπιομανή Μπλέηκ.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-221-454-6
Book pages: 
119
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σάσσα - Αλεξάνδρα - Γεωργία Πούλκου γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, σπούδασε νομικά και φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Θέατρο στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.
Έχει βραβευτεί στην ποίηση και στη συγγραφή θεατρικού έργου.
Έγραψε κριτικές θεάτρου στον ημερήσιο Τύπο.
Μετάφρασε από τη γαλλική γλώσσα το μυθιστόρημα του Yann Moix "Anissa Corto" με τον ελληνικό τίτλο "Λιποτάκτης του έρωτα".
Το 1998 εξέδωσε το δοκίμιο "Το κράτος είναι μέσα μου", που αφορά στην πνευματική δημιουργία, με πρόλογο του Βασίλη Αλεξάκη. Το "Bryan Ferry...Oh my love..." είναι το δεύτερο βιβλίο της.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-221-454-6
Book pages: 
119
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο