Product

Overcoming Stress

Product

Overtura Romantica Contemporanea

Overdose

Κωδικός:
125280
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Γνώρισε την Κάντι ένα καυτό καλοκαίρι στο Σίδνεϊ. Ήταν πανέμορφη, ερωτική, ανοιχτή σε νέες εμπειρίες. Ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα. Εκείνος δεν είχε πρόθεση να της φορτώσει μια δικιά του συνήθεια. Εκείνη ήταν που ήθελε να δοκιμάσει. Στην αρχή ζούσαν σε μια πρωτόγνωρη έξαψη. Ο κόσμος φάνταζε ηλεκτρισμένος, έτοιμος να τους ρουφήξει σε ρυθμούς ξέφρενους και απολαυστικούς.
Ύστερα τα χρήματα τελείωσαν· οι αντοχές μειώθηκαν· οι μέρες μίκρυναν. Το μόνο που τους απέμεινε ήταν η ακόρεστη λαχτάρα, ο εθισμός.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γνώρισε την Κάντι ένα καυτό καλοκαίρι στο Σίδνεϊ. Ήταν πανέμορφη, ερωτική, ανοιχτή σε νέες εμπειρίες. Ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα. Εκείνος δεν είχε πρόθεση να της φορτώσει μια δικιά του συνήθεια. Εκείνη ήταν που ήθελε να δοκιμάσει. Στην αρχή ζούσαν σε μια πρωτόγνωρη έξαψη. Ο κόσμος φάνταζε ηλεκτρισμένος, έτοιμος να τους ρουφήξει σε ρυθμούς ξέφρενους και απολαυστικούς. Ύστερα τα χρήματα τελείωσαν· οι αντοχές μειώθηκαν· οι μέρες μίκρυναν. Το μόνο που τους απέμεινε ήταν η ακόρεστη λαχτάρα, ο εθισμός. Υπήρχε ακόμα ο έρωτας. Μόνο που τώρα δεν ήταν οι δυο τους· ήταν τρεις. Η ηρωίνη είχε τους δικούς της νόμους, τις δικές της απαιτήσεις. Μια ιστορία αγάπης. Μια ιστορία πόνου και εξάρτησης. Μια φρενήρης πορεία από το φως στο σκοτάδι. Ένα μυθιστόρημα για ταξίδια χωρίς γυρισμό, την ανάγκη του ανθρώπου να ξεφύγει. Να ζήσει.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3479-4
Book pages: 
374
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Λουκ Ντέιβις γεννήθηκε στο Σίδνεϊ το 1962. Υπήρξε οδηγός σε φορτηγά, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως δάσκαλος και δημοσιογράφος. Έχει δημοσιεύσει τέσσερις ποιητικές συλλογές και δύο μυθιστορήματα. Η ποιητική του συλλογή "Absolute Event Horizon" συμπεριλήφθηκε το 1995 στη βραχεία λίστα για το βραβείο National Book Council Poetry Prize (Turnbull Phillips Fox Award). Το μυθιστόρημά του "Overdose" γυρίστηκε ταινία για τον κινηματογράφο με τον πρωτότυπο τίτλο του "Candy".

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3479-4
Book pages: 
374
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο