Product

Pierre Perrault

Product

Pilates

Pilates

Κωδικός:
111086
Manufacturer: 
Description: 

Το πιλάτες είναι μια προπονητική μέθοδος που αναπτύχθηκε από τον Joseph Pilates στη 10ετία του 1920. Η μέθοδος αυτή συνδυάζει κλασικές γυμναστικές ασκήσεις με τη γιόγκα και δανείζεται αρκετά στοιχεία από τις πολεμικές τέχνες. Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής συνέβαλαν στη διάδοση της σε όλο τον κόσμο και την εφαρμογή της σε όλα σχεδόν τα γυμναστήρια.
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται αναλυτικά και με συνοδεία φωτογραφιών οι καλύτερες ασκήσεις της μεθόδου πιλάτες. Οι οδηγίες που δίνονται είναι πολύ αναλυτικές, ώστε να μπορούν να εκτελούνται και στο σπίτι από τους ασκούμενους.

14,61 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το πιλάτες είναι μια προπονητική μέθοδος που αναπτύχθηκε από τον Joseph Pilates στη 10ετία του 1920. Η μέθοδος αυτή συνδυάζει κλασικές γυμναστικές ασκήσεις με τη γιόγκα και δανείζεται αρκετά στοιχεία από τις πολεμικές τέχνες. Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής συνέβαλαν στη διάδοση της σε όλο τον κόσμο και την εφαρμογή της σε όλα σχεδόν τα γυμναστήρια. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται αναλυτικά και με συνοδεία φωτογραφιών οι καλύτερες ασκήσεις της μεθόδου πιλάτες. Οι οδηγίες που δίνονται είναι πολύ αναλυτικές, ώστε να μπορούν να εκτελούνται και στο σπίτι από τους ασκούμενους. Οι ασκήσεις είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες και στοχεύουν στην ενδυνάμωση των μυών και τη βελτίωση της διατατικής τους ικανότητας, με τελικό στόχο τη βελτίωση της κινητικής απόδοσης των ασκούμενων. Απευθύνεται σε γυμναστές που εργάζονται σε γυμναστήρια, σε προπονητές και φοιτητές των ΤΕΦΑΑ. Κυρίως όμως απευθύνεται στους ασκούμενους που θέλουν να εφαρμόσουν τη μέθοδο αυτή στο σπίτι τους.
Subtitle: 
Ο πλήρης οδηγός εκμάθησης: Το βιβλίο των ασκήσεων
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-278-141-6
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
22χ23
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ο πλήρης οδηγός εκμάθησης: Το βιβλίο των ασκήσεων
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-278-141-6
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
22χ23
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο