Product

Revised Options Listening & Speaking

Product

Revolutionary Scripts

Revolution

Κωδικός:
203359
Description: 

Σε αυτό το βιβλίο, ο Ράσελ Μπραντ γελοιοποιεί τους αχυράνθρωπους και τις χάρτινες τίγρεις της κομφορμιστικής εποχής μας, ενώ παρουσιάζει, με τη βοήθεια ειδικών που εκκινούν από διαφορετικά σημεία, όπως ο Τζορτζ Όργουελ ή ο Τομά Πικετί, ένα όραμα για μια πιο δίκαιη και... σέξι κοινωνία, με τρόπο διασκεδαστικό και περιεκτικό.

Μας λένε ψέματα, μας λένε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και καμία άλλη επιλογή, μας λένε ότι δεν αξίζουμε κάτι καλύτερο.

14,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε αυτό το βιβλίο, ο Ράσελ Μπραντ γελοιοποιεί τους αχυράνθρωπους και τις χάρτινες τίγρεις της κομφορμιστικής εποχής μας, ενώ παρουσιάζει, με τη βοήθεια ειδικών που εκκινούν από διαφορετικά σημεία, όπως ο Τζορτζ Όργουελ ή ο Τομά Πικετί, ένα όραμα για μια πιο δίκαιη και... σέξι κοινωνία, με τρόπο διασκεδαστικό και περιεκτικό. Μας λένε ψέματα, μας λένε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και καμία άλλη επιλογή, μας λένε ότι δεν αξίζουμε κάτι καλύτερο. Ο Ράσελ Μπραντ καταρρίπτει αυτή την προσπάθεια εξαπάτησής μας με τον ίδιο αστείο και επιδέξιο τρόπο που... εξολοθρεύει τους "φασίστες" των μέσων ενημέρωσης.
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-14-2949-2
Book pages: 
464
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-14-2949-2
Book pages: 
464
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο