Product

San Cosmà, a Panaretianica Potamò: Τα ληξιαρχικά βιβλία 1762-1864

Product

Sanctus

San Isidro Futból

Κωδικός:
26234
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Κιντίνο, μετά από μια φλογερή νύχτα στην αγκαλιά της αγαπημένης του αδυνατεί να αποδώσει τα αναμενόμενα στο γήπεδο. Λαχανιασμένος, πέφτει πάνω στη γραμμή του πλάγιου άουτ και, άθελά του, εισπνέει την άσπρη σκόνη. Ανακτά τις δυνάμεις του και χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του. Μα τι σκόνη ήταν αυτή;
Ο Κακούτσι υπήρξε η τελευταία ανακάλυψη του Φελίνι.

6,71 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Κιντίνο, μετά από μια φλογερή νύχτα στην αγκαλιά της αγαπημένης του αδυνατεί να αποδώσει τα αναμενόμενα στο γήπεδο. Λαχανιασμένος, πέφτει πάνω στη γραμμή του πλάγιου άουτ και, άθελά του, εισπνέει την άσπρη σκόνη. Ανακτά τις δυνάμεις του και χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του. Μα τι σκόνη ήταν αυτή; Ο Κακούτσι υπήρξε η τελευταία ανακάλυψη του Φελίνι.
Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-7073-38-Χ
Book pages: 
93
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πίνο Κακούτσι γεννήθηκε το 1955 στην Αλεσσάντρια του Πιεμόντε στην Ιταλία. Σπούδασε στην Μπολόνια, όπου ζει κι εργάζεται. Ταξιδεύει συχνά σε χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Πρωτοεμφανίστηκε στη λογοτεχνία το 1988 με το "Outland rock". Το μυθιστόρημά του "Puerto escondido" (1990) μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Gabriele Salvatores.
Έχει μεταφράσει στα ιταλικά πολλούς Ισπανούς και Λατινοαμερικανούς συγγραφείς.

Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-7073-38-Χ
Book pages: 
93
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο