Product

Spirit Animals: Τα αγρίμια

Product

Spiritual Awakening

Spirit animals: Φωτιά και πάγος

Κωδικός:
205257
Description: 

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην παγωμένη άκρη του κόσμου. Ο Κόνορ, η Αμπέκε, η Μέιλιν και ο Ρόλαν διασχίζουν το Έρντας, στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τους αδίστακτους Κατακτητές. Μόνο εκείνοι, μαζί με τις ικανότητες των τεσσάρων θρυλικών ζώων πνευμάτων τους, έχουν τη δύναμη να δώσουν τέλος την κυριαρχία του κακού.
Ενώ αναζητούν κάποιο ίχνος στον παγωμένο βορρά, οι ήρωες φτάνουν σε ένα ήσυχο χωριό όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η ανακάλυψη της αλήθειας σε αυτό το απατηλά όμορφο μέρος δεν θα είναι εύκολη - και ο χρόνος της ομάδας τελειώνει.

10,77 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην παγωμένη άκρη του κόσμου. Ο Κόνορ, η Αμπέκε, η Μέιλιν και ο Ρόλαν διασχίζουν το Έρντας, στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τους αδίστακτους Κατακτητές. Μόνο εκείνοι, μαζί με τις ικανότητες των τεσσάρων θρυλικών ζώων πνευμάτων τους, έχουν τη δύναμη να δώσουν τέλος την κυριαρχία του κακού. Ενώ αναζητούν κάποιο ίχνος στον παγωμένο βορρά, οι ήρωες φτάνουν σε ένα ήσυχο χωριό όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η ανακάλυψη της αλήθειας σε αυτό το απατηλά όμορφο μέρος δεν θα είναι εύκολη - και ο χρόνος της ομάδας τελειώνει. Οι Κατακτητές βρίσκονται στα ίχνη τους
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-364-961-9
Book pages: 
216
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-364-961-9
Book pages: 
216
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο