Product

The Master Key System

Product

The Medical Unity of the Mediterranean World in Antiquity and the Middle Ages

The Master Key Workbook

Κωδικός:
131367
Manufacturer: 
Description: 

Όλοι ονειρευόμαστε να ζήσουμε μια επιτυχημένη και ικανοποιητική ζωή σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Το "Bιβλίο Ασκήσεων του Κλειδιού της Ζωής" θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρα σας και θα σας στρέψει στο δρόμο του πλούτου και της αυτοκυριαρχίας. Βασισμένο στο διαχρονικό κλασικό βιβλίο "Το Κλειδί της Ζωής - The Master Key System", το βιβλίο αυτό συνδυάζει ασκήσεις που γυμνάζουν τους «νοητικούς μύες» σας, γραπτά ερωτηματολόγια που σας βοηθούν να ορίσετε τους στόχους σας και σας προετοιμάζουν για να τους επιτύχετε.

23,98 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλοι ονειρευόμαστε να ζήσουμε μια επιτυχημένη και ικανοποιητική ζωή σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Το "Bιβλίο Ασκήσεων του Κλειδιού της Ζωής" θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρα σας και θα σας στρέψει στο δρόμο του πλούτου και της αυτοκυριαρχίας. Βασισμένο στο διαχρονικό κλασικό βιβλίο "Το Κλειδί της Ζωής - The Master Key System", το βιβλίο αυτό συνδυάζει ασκήσεις που γυμνάζουν τους «νοητικούς μύες» σας, γραπτά ερωτηματολόγια που σας βοηθούν να ορίσετε τους στόχους σας και σας προετοιμάζουν για να τους επιτύχετε. Εάν ορίσετε τους στόχους σας και αποκτήσετε τη δύναμη να τους επιτύχετε τότε μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα! Μερικά από τα πράγματα που θα μάθετε σε αυτό το βιβλίο είναι... - Θα κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο λειτουργίας του Σύμπαντος και πώς τα όνειρα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. - Θα μάθετε πώς να «εκπαιδεύσετε το μυαλό σας» σωστά και αποτελεσματικά, απομακρύνοντας έτσι την αμφιβολία και το φόβο από τη ζωή σας. - Η εφαρμογή των σχεδίων σας, θα είναι ευκολότερη και τα αποτελέσματα θα έρχονται συντομότερα. - Ο καθορισμός και η επίτευξη των στόχων θα γίνονται στη στιγμή. - Θα προσελκύσετε τις ευκαιρίες και την επιτυχία. - Τα προβλήματά σας θα εξαφανιστούν και η ζωή σας θα έχει λιγότερα εμπόδια. - Η ζωή σας θα είναι πιο πλήρης, πλούσια και επιτηδευμένη. Το "Βιβλίο Ασκήσεων του Κλειδιού της Ζωής" είναι βασισμένο στη δοκιμασμένη και επαληθευμένη γνώση και σοφία του Τσαρλς Φ. Χάανελ και είναι γραμμένο ώστε να είναι ευνόητο και προσιτό. Το Βιβλίο Ασκήσεων περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις που θα σας ψυχαγωγήσουν, θα σας διαφωτίσουν, θα σας βοηθήσουν να δώσετε νόημα στη ζωή σας και θα σας οδηγήσουν στην ευημερία.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8166-02-0
Book pages: 
146
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Άντονι Ρ. Μικάλσκι (ψευδώνυμο «Τόνι») είναι ο ιδιοκτήτης και επικεφαλής μάγειρας και καθαριστής μπουκαλιών της Kallistri Publishing. Η Kallistri Publishing ξεκίνησε το 2000 και πρώτα εξέδωσε το "The Master Key System", "το κλειδί της ζωής" του Τσαρλς Φ. Χάανελ, το οποίο έγινε δεκτό με μεγάλη επευφημία. Μετά από αυτή την επιτυχία, ο Τόνι τύπωσε και άλλα βιβλία από άλλους μεγάλους συγγραφείς και συνεχίζει να φέρνει τα υπόλοιπα βιβλία του Χάανελ στα βιβλιοπωλεία.
Ο Τόνι έλαβε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Pennsylvania State και το Διδακτορικό του από τη «Σχολή της Σφαλιάρας της Ζωής», έχει εργασθεί σε υπερβολικά πολλές δουλειές για να τις αναφέρουμε εδώ και ήταν ιδιοκτήτης σε δυο επιχειρήσεις. Στην πορεία της ζωής του, έμαθε χορό αιθούσης, διόρθωσε υπολογιστές, έπαιξε κιθάρα, ήταν ο Πρόεδρος και Διευθυντής Περιοχής για την «Toastmasters International» και έγραψε άρθρα για ένα εβδομαδιαίο ενημερωτικό περιοδικό της περιοχής του.
Όταν δεν εργάζεται σε κάποιο καινούριο βιβλίο, πράγμα πολύ σπάνιο, ο Τόνι χαίρεται να ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη, να μαγειρεύει, να μιλάει για πολιτικά θέματα, να ακούει μουσική και να διαβάζει. (Το τελευταίο αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι είναι εκδότης!)

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8166-02-0
Book pages: 
146
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο