Product

To προπατορικό χρέος

Product

To ριζίτικο των Ανωγείων

To πρώτο μου βιβλίο για τη γραφή και την ανάγνωση

Κωδικός:
155310
Description: 

Στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε σωστά τα παιδιά, στην πρώτη τους επαφή με τα "γράμματα", γράψαμε αυτό το βιβλίο με διάθεση για δημιουργική απασχόληση και αποτελεσματική μάθηση.

Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές της πρώτης σχολικής ηλικίας, αλλά και σε κάθε παιδί της προσχολικής ηλικίας, που αισθάνεται την ανάγκηκαι νομίζει ότι είναι έτοιμο να διαβάσει και να γράψει.

Η ύλη του βιβλίου είναι προσεκτικά δομημένη σε ενότητες. Οι ασκήσεις της είναι πρωτότυπες και αποτελούν ένα τέλειο συνδυασμό εικόνας και γράμματος ή εικόνας και λέξης.

7,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε σωστά τα παιδιά, στην πρώτη τους επαφή με τα "γράμματα", γράψαμε αυτό το βιβλίο με διάθεση για δημιουργική απασχόληση και αποτελεσματική μάθηση. Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές της πρώτης σχολικής ηλικίας, αλλά και σε κάθε παιδί της προσχολικής ηλικίας, που αισθάνεται την ανάγκηκαι νομίζει ότι είναι έτοιμο να διαβάσει και να γράψει. Η ύλη του βιβλίου είναι προσεκτικά δομημένη σε ενότητες. Οι ασκήσεις της είναι πρωτότυπες και αποτελούν ένα τέλειο συνδυασμό εικόνας και γράμματος ή εικόνας και λέξης. Είναι κατάλληλα επιλεγμένες ώστε να ερεθίζουν τη συνδυαστική και αντιληπτική ικανότητα του παιδιού, αλλά και να οξύνουν τη φαντασία του.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-422-880-3
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
27χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-422-880-3
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
27χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο