Product

Top 10: Βουδαπέστη

Product

Top 10: Δουβλίνο

Top 10: Βρυξέλλες και Μπριζ, Αμβέρσα και Γάνδη

Κωδικός:
116348
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Είτε ταξιδεύετε Α' θέση είτε με χαμηλό προϋπολογισμό, αυτός ο εύχρηστος οδηγός θα σας οδηγήσει σε ό,τι καλύτερο έχει να σας προσφέρουν οι Βρυξέλλες, η Μπριζ, η Αμβέρσα και η Γάνδη.

Δεκάδες λίστες με τις 10 καλύτερες προτάσεις. Από τις 10 καλύτερες βελγικές μπίρες μέχρι τα 10 καλύτερα εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ.

Βρείτε τον δρόμο σας με ευκολία χρησιμοποιώντας τους λεπτομερείς χάρτες που ξεδιπλώνουν από το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο καθώς και πολλούς άλλους μικρότερους στις εσωτερικές σελίδες.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είτε ταξιδεύετε Α' θέση είτε με χαμηλό προϋπολογισμό, αυτός ο εύχρηστος οδηγός θα σας οδηγήσει σε ό,τι καλύτερο έχει να σας προσφέρουν οι Βρυξέλλες, η Μπριζ, η Αμβέρσα και η Γάνδη. Δεκάδες λίστες με τις 10 καλύτερες προτάσεις. Από τις 10 καλύτερες βελγικές μπίρες μέχρι τα 10 καλύτερα εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ. Βρείτε τον δρόμο σας με ευκολία χρησιμοποιώντας τους λεπτομερείς χάρτες που ξεδιπλώνουν από το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο καθώς και πολλούς άλλους μικρότερους στις εσωτερικές σελίδες. Ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ταξιδιωτικός οδηγός από τους αναγνώστες του "Guardian" και του "Observer".
Subtitle: 
Ο οδηγός σας με τις 10 καλύτερες επιλογές
Publications Date: 
2007
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
19χ10
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Antony Mason έχει σπουδάσει σύγχρονη γλωσσολογία και έχει γράψει περισσότερα από 50 βιβλία γνώσεων για παιδιά και ενηλίκους που καλύπτουν ποικίλα θέματα, από την τέχνη μέχρι τον αθλητισμό. Ασχολείται κυρίως με τη μετάφραση ξένων εκδόσεων στα αγγλικά.

Subtitle: 
Ο οδηγός σας με τις 10 καλύτερες επιλογές
Publications Date: 
2007
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
19χ10
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο