Product

Tutto Fellini

Product

TV: Η ανατομία του τηλεοπτικού λόγου

TV games

Κωδικός:
77073
Description: 

-Ποιος παίζει πού, ποιος παρουσιάζει τι, ποιοι μας ενημερώνουν, ποιοι μας ψυχαγωγούν, τι ξέρουμε από σινεμά, τι από αθλητικά και ποια είναι τα μυστικά της ζωής των tv σταρς.
-Kαυτές ερωτήσεις και πικάντικες απαντήσεις σε ένα παιχνίδι σκέτη πρόκληση!
-Aν βλέπετε τηλεόραση με τις ώρες, αν ξέρετε τα πάντα για τους πάντες, αν σας πειράζουν φίλοι και γνωστοί λέγοντάς σας ότι είστε «κολλημένοι με το γυαλί», τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε την εκδίκησή σας και να κερδίσετε τα πιο λαμπρά αστέρια!

36,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

-Ποιος παίζει πού, ποιος παρουσιάζει τι, ποιοι μας ενημερώνουν, ποιοι μας ψυχαγωγούν, τι ξέρουμε από σινεμά, τι από αθλητικά και ποια είναι τα μυστικά της ζωής των tv σταρς. -Kαυτές ερωτήσεις και πικάντικες απαντήσεις σε ένα παιχνίδι σκέτη πρόκληση! -Aν βλέπετε τηλεόραση με τις ώρες, αν ξέρετε τα πάντα για τους πάντες, αν σας πειράζουν φίλοι και γνωστοί λέγοντάς σας ότι είστε «κολλημένοι με το γυαλί», τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε την εκδίκησή σας και να κερδίσετε τα πιο λαμπρά αστέρια! -Tο πιο μεγάλο παιχνίδι της τηλεόρασης ξεκινά! Λάβετε θέσεις και γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές! Το κουτί του παιχνιδιού περιέχει: 1 ζάρι, 6 πιόνια με διαφορετικά χρώματα, 12 καρτέλες με 180 χρωματιστά αστέρια, 200 κάρτες με 1.200 ερωτήσεις-απαντήσεις και 1 επιτραπέζια βάση.
Subtitle: 
Το μεγάλο παιχνίδι της τηλεόρασης
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0529-1
Book Dimensions: 
25χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Το μεγάλο παιχνίδι της τηλεόρασης
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0529-1
Book Dimensions: 
25χ25
Publication Place: 
Αθήνα