Product

Velazquez

Product

Venetia

Vellum

Κωδικός:
139886
Description: 

Ο Τζακ ζει στον κόσμο των λέξεων.
Δουλειά του είναι η αναζήτηση της τέλειας μετάφρασης, της φράσης που θα αιχμαλωτίσει την ποιητικότητα ενός απατηλού ιδιωματισμού. Η αγάπη του για την Μπεθ είναι ένα απόκρυφο παιχνίδι λέξεων και μισοειπωμένων ιστοριών. Έτσι, όταν βρίσκει ένα εύθραυστο χειρόγραφο στην κρύπτη μιας παλιάς εκκλησίας του Σίδνεϊ, γοητεύεται μεμιάς. Η γλώσσα του δε μοιάζει με τίποτα απ’ όσα έχει δει μέχρι τότε. Η αύρα του μυστηρίου είναι μεθυστική και επικίνδυνη.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο Τζακ ζει στον κόσμο των λέξεων. Δουλειά του είναι η αναζήτηση της τέλειας μετάφρασης, της φράσης που θα αιχμαλωτίσει την ποιητικότητα ενός απατηλού ιδιωματισμού. Η αγάπη του για την Μπεθ είναι ένα απόκρυφο παιχνίδι λέξεων και μισοειπωμένων ιστοριών. Έτσι, όταν βρίσκει ένα εύθραυστο χειρόγραφο στην κρύπτη μιας παλιάς εκκλησίας του Σίδνεϊ, γοητεύεται μεμιάς. Η γλώσσα του δε μοιάζει με τίποτα απ’ όσα έχει δει μέχρι τότε. Η αύρα του μυστηρίου είναι μεθυστική και επικίνδυνη. Αλλά πρέπει να εμπιστευτεί τα ολοένα και πιο βαθιά μυστικά του χειρογράφου; Συγκεντρώνονται πράγματι γύρω του απειλητικές δυνάμεις; Ή, μήπως, η δίψα του Τζακ για απαντήσεις οφείλεται σ’ ένα πιο προσωπικό, σκοτεινό μυστικό; Ένα πολύχρωμο καλειδοσκόπιο ιδεών αποτελεί το φόντο του νέου εκπληκτικού μυθιστορήματος του Ματ Ρουμπινστάιν. To Vellum είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ και, συγχρόνως, η συγκλονιστική απεικόνιση μιας ζωής που στροβιλίζεται στο χάος.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-14-1913-6
Book pages: 
366
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ματ Ρουμπινστάιν γεννήθηκε το 1974 και ζει στο Σίδνεϊ.
Το έμμετρο μυθιστόρημά του "Solstice" (Ηλιοστάσιο), που εκδόθηκε το 1994, ήταν υποψήφιο για το Βραβείο Australian/Vogel.
Το μυθιστόρημά του "Vellum" έχει γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία και το 2001 απέσπασε το δεύτερο βραβείο Australian/Vogel.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-14-1913-6
Book pages: 
366
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο