Product

Workshop for Balkan Authors and Translators

Product

World of WarCraft: Η αρχή ενός έπους

World INC.

Κωδικός:
125170
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Περισσότερο από το 40% του παγκόσμιου εμπορίου γίνεται τώρα μέσα από πολυεθνικές εταιρείες. Τί σημαίνει, όμως, αυτό για το μέλλον των επιχειρήσεων και της κοινωνίας;

Ο Bruce Piasecki, ένας από τους κορυφαίους συμβούλους σε θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος, σε εταιρείες όπως οι Toyota, BP, Chevron, DuPont και Dow Chemical, μας δίνει ένα πρωτοποριακό νέο έργο του, όπου καταδεικνύει ότι η κοινωνική ανταπόκριση των εταιρειών θα καταστεί το καινούριο στοιχείο, σύμφωνα με το οποίο θα κρίνονται και θα κερδοφορούν οι επιχειρήσεις.

23,44 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Περισσότερο από το 40% του παγκόσμιου εμπορίου γίνεται τώρα μέσα από πολυεθνικές εταιρείες. Τί σημαίνει, όμως, αυτό για το μέλλον των επιχειρήσεων και της κοινωνίας; Ο Bruce Piasecki, ένας από τους κορυφαίους συμβούλους σε θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος, σε εταιρείες όπως οι Toyota, BP, Chevron, DuPont και Dow Chemical, μας δίνει ένα πρωτοποριακό νέο έργο του, όπου καταδεικνύει ότι η κοινωνική ανταπόκριση των εταιρειών θα καταστεί το καινούριο στοιχείο, σύμφωνα με το οποίο θα κρίνονται και θα κερδοφορούν οι επιχειρήσεις. Καθώς η δύναμη συγκεντρώνεται στα χέρια των μεγάλων εταιρειών, ο κόσμος περιμένει από αυτές και όχι από τις κυβερνήσεις, τη λύση των προβλημάτων του. Οι εταιρείες που θα μπορούν να αντιμετωπίσουν καλύτερα τα κοινωνικά θέματα, δημιουργώντας ανώτερα προϊόντα, είναι αυτές που θα ευημερήσουν και θα κερδίσουν σ' αυτόν το νέο κόσμο.
Subtitle: 
Πώς η αυαξανόμενη δύναμη των επιχειρήσεων φέρνει την επανάσταση στα κέρδη, στους ανθρώπους και στο μέλλον τους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6666-74-3
Book pages: 
228
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Dr. Bruce Piasecki είναι Πρόεδρος και ιδρυτής του American Hazard Control Group, εταιρείας συμβούλων διοίκησης, που εξειδικεύεται σε εταιρικά θέματα σχετικά με την ενέργεια, τα υλικά και το περιβάλλον από το 1981. Είναι συγγραφέας πέντε βιβλίων, έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα και έχει οργανώσει μαζί με τους συνεργάτες του εκατοντάδες σεμινάρια για λογαριασμό σαράντα δύο πολυεθνικών εταιρειών.

Subtitle: 
Πώς η αυαξανόμενη δύναμη των επιχειρήσεων φέρνει την επανάσταση στα κέρδη, στους ανθρώπους και στο μέλλον τους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6666-74-3
Book pages: 
228
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο