Product

Άγγελοι πολέμου

Product

Άγγελοι στην κόλαση

Άγγελοι στη ζωή μας

Κωδικός:
182185
Description: 

Οι άγγελοι βρίσκονται μαζί μας για αιώνες ολόκληρους. Στα κείμενα των περισσοτέρων θρησκειών του κόσμου περιλαμβάνονται περιγραφές από επισκέψεις πνευματικών οντοτήτων, η κάθοδος των οποίων σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή, είτε προσωπική, είτε γενικά της ανθρωπότητας.

Η παρουσία των αγγέλων συνδυάζεται πάντα με την έκφραση καλοσύνης και αγάπης, και η πίστη στους αγγέλους είναι κοινή σε πολλούς λαούς, για πολλούς αιώνες.

16,13 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι άγγελοι βρίσκονται μαζί μας για αιώνες ολόκληρους. Στα κείμενα των περισσοτέρων θρησκειών του κόσμου περιλαμβάνονται περιγραφές από επισκέψεις πνευματικών οντοτήτων, η κάθοδος των οποίων σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή, είτε προσωπική, είτε γενικά της ανθρωπότητας. Η παρουσία των αγγέλων συνδυάζεται πάντα με την έκφραση καλοσύνης και αγάπης, και η πίστη στους αγγέλους είναι κοινή σε πολλούς λαούς, για πολλούς αιώνες. Σήμερα, η παρουσία των αγγέλων γίνεται ολοένα και πιο αντιληπτή. Καθώς οι άνθρωποι συντονίζονται ακόμη περισσότερο με τον πνευματικό τους εαυτό, αναζητούν νέους τρόπους αυτο-ανέλιξης. Απελευθερώνοντας τη σκέψη μας, οι άγγελοι μπορούν να μας προσφέρουν σοφία και έμπνευση, σε όλες τις πτυχές της ζωής. Η καθοδήγηση τους θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε πολλές δυσκολίες, να γίνουμε πιο φιλάνθρωποι και να μάθουμε πως θα βρούμε εσωτερική γαλήνη. Στο βιβλίο αυτό υπάρχουν πληροφορίες για τους Αρχαγγέλους και διάφοροι τρόποι επικοινωνίας με τους αγγέλους. [...]
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
9963-653-12-Χ
Book pages: 
130
Book Dimensions: 
28χ23
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
9963-653-12-Χ
Book pages: 
130
Book Dimensions: 
28χ23
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο