Product

Άκου την καρδιά σου

Product

Άκου τι σου σφυρίζει ο άνεμος

Άκου την καρδιά του εφήβου

Κωδικός:
124587
Manufacturer: 
Description: 

Ένα βιβλίο για γονείς, εφήβους και εκπαιδευτικούς.

O συγγραφέας, με χιουμοριστικό τρόπο, ενθαρρύνει τους εφήβους να δουν με "άλλο μάτι" τη ζωή. Μέσα από πρακτικές και εφαρμόσιμες συμβουλές οι έφηβοι απαλλάσσονται από συμπλέγματα, ανησυχίες και ανασφάλειες της ηλικίας και προετοιμάζονται για τη μετάβασή τους στο επόμενο στάδιο της ζωής τους, την ενηλικίωση.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο για γονείς, εφήβους και εκπαιδευτικούς. O συγγραφέας, με χιουμοριστικό τρόπο, ενθαρρύνει τους εφήβους να δουν με "άλλο μάτι" τη ζωή. Μέσα από πρακτικές και εφαρμόσιμες συμβουλές οι έφηβοι απαλλάσσονται από συμπλέγματα, ανησυχίες και ανασφάλειες της ηλικίας και προετοιμάζονται για τη μετάβασή τους στο επόμενο στάδιο της ζωής τους, την ενηλικίωση. Γιατί, πόσες φορές δεν ευχηθήκαμε σαν παιδιά να μας "πάρουν" περισσότερο στα σοβαρά οι γονείς μας, να μας καταλάβουν επιτέλους ή να φτάσουμε γρήγορα στα 18; Και πόσες φορές, δεν ευχηθήκαμε σαν γονείς να ωριμάσουν επιτέλους τα παιδιά μας και να περάσουν "αναίμακτα" την εφηβεία τους; Αν απαντήσατε "ναι" σε παραπάνω από τις μισές ερωτήσεις, τότε, διαβάστε αυτό το βιβλίο που με χιουμοριστικό τρόπο αφουγκράζεται τα προβλήματα, προτείνει και ενθαρρύνει.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-364-344-0
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Άντριου Μάθιους είναι επαγγελματίας πορτρετίστας και σκιτσογράφος. Σπούδασε στο Art Student's League στη Νέα Υόρκη. Έχει συνεργαστεί με διεθνή περιοδικά και έχει κερδίσει πολλά μεγάλα καλλιτεχνικά βραβεία στην Αυστραλία. Είναι επίσης ένας δυναμικός και απολαυστικός ομιλητής και οι διαλέξεις του είναι περιζήτητες στην Αυστραλία, την Ασία και την Ευρώπη.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-364-344-0
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο