Product

Άλεξ Ράιντερ, μυστική αποστολή

Product

Αλεξάνδρα

Άλεξ, η ιστορία μιας εξαφάνισης

Κωδικός:
123743
Description: 

Υπάρχουν στιγμές που, ενώ πρέπει να μιλήσουμε,
επιλέγουμε τη σιωπή.
Υπάρχουν γεγονότα που δε συμβαίνουν σ' εμάς, αλλά μας αφορούν
περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε.

Η υπόθεση 'Αλεξ δεν είναι μόνο η ιστορία μιας τραγικής εξαφάνισης, αλλά και η ιστορία μιας περίεργης συγκάλυψης.
Άραγε οι ένοχοι είναι τα πέντε παιδιά που κατηγορήθηκαν, ή μήπως κάποιοι άλλοι κρύβονται από πίσω; Άραγε η ενοχή βαραίνει περισσότερο ανθρώπους με εξουσία, οι οποίοι χαίρουν κοινωνικής εκτίμησης, ή μήπως συνένοχη είναι μια ολόκληρη εθελοτυφλούσα κοινωνία;

13,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Υπάρχουν στιγμές που, ενώ πρέπει να μιλήσουμε, επιλέγουμε τη σιωπή. Υπάρχουν γεγονότα που δε συμβαίνουν σ' εμάς, αλλά μας αφορούν περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Η υπόθεση 'Αλεξ δεν είναι μόνο η ιστορία μιας τραγικής εξαφάνισης, αλλά και η ιστορία μιας περίεργης συγκάλυψης. Άραγε οι ένοχοι είναι τα πέντε παιδιά που κατηγορήθηκαν, ή μήπως κάποιοι άλλοι κρύβονται από πίσω; Άραγε η ενοχή βαραίνει περισσότερο ανθρώπους με εξουσία, οι οποίοι χαίρουν κοινωνικής εκτίμησης, ή μήπως συνένοχη είναι μια ολόκληρη εθελοτυφλούσα κοινωνία; Το βιβλίο αυτό καταγράφει μικρές και μεγάλες αλήθειες, αλήθειες οδυνηρές και ανείπωτες, που πρέπει να κατατεθούν ευθαρσώς προς κρίση όλων. Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να φωτίσει άπλετα μυστικά και ψέματα που δηλητηριάζουν τη ζωή μας. Γι' αυτό και μας αφορά όλους.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-02-2145-6
Book pages: 
278
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Χριστίνα Αντωνοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στις ΗΠΑ, στο New York University και στο New School for Social Research. Μεταξύ των δασκάλων της ήταν οι Η. Marcuse και Μ. Μead. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών και δύο διδακτορικών διπλωμάτων στην ψυχολογία και στην κοινωνιολογία. Δίδαξε σε αμερικανικά πανεπιστήμια, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-02-2145-6
Book pages: 
278
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο