Product

Άλογο

Product

Άλογο των υδάτων

Άλογο

Κωδικός:
147547
Manufacturer: 
Description: 

Ανακαλύψτε το συναρπαστικό κόσμο των αλόγων και των πόνι, για να μάθετε από την καταγωγή και τις ράτσες τους μέχρι το ρόλο που έπαιξαν στην ιστορία του ανθρώπου.

Ένας εντυπωσιακός, εικονογραφημένος οδηγός με θέμα το άλογο, τον όνο και τη ζέβρα, καθώς και τη σχέση τους με τον άνθρωπο στη διάρκεια χιλιάδων ετών.

Ιππότες του παλιού καιρού: Παρακολουθήστε ένα μεσαιωνικό πολεμιστή και το άτι του σε μια εντυπωσιακή μονομαχία.

Άγρια άλογα: Μάθετε για τα είδη των ημιάγριων και των άγριων αλόγων στον κόσμο.

12,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ανακαλύψτε το συναρπαστικό κόσμο των αλόγων και των πόνι, για να μάθετε από την καταγωγή και τις ράτσες τους μέχρι το ρόλο που έπαιξαν στην ιστορία του ανθρώπου. Ένας εντυπωσιακός, εικονογραφημένος οδηγός με θέμα το άλογο, τον όνο και τη ζέβρα, καθώς και τη σχέση τους με τον άνθρωπο στη διάρκεια χιλιάδων ετών. Ιππότες του παλιού καιρού: Παρακολουθήστε ένα μεσαιωνικό πολεμιστή και το άτι του σε μια εντυπωσιακή μονομαχία. Άγρια άλογα: Μάθετε για τα είδη των ημιάγριων και των άγριων αλόγων στον κόσμο. Η δύναμη του αλόγου και η εργατικότητα του όνου: Πώς έχουν βοηθήσει αυτά τα ζώα τον άνθρωπο σε καιρούς πολέμου και ειρήνης; Ανακαλύψτε πώς οι άνθρωποι πεταλώνουν τα άλογα εδώ κι αιώνες. Με ταχύτητα αστραπή! Δείτε πώς συμμετέχουν τα άλογα σε αγώνες ταχύτητας. Πλήθος στοιχείων και πληροφοριών: Δείτε ένα άλογο του τσίρκου να κάνει σούζα. Μάθετε γιατί η ζέβρα έχει ρίγες. Άμεση πληροφόρηση με ερωτήσεις και απαντήσεις, καθώς και πλούσια στοιχεία για τα είδη.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-368-448-1
Book pages: 
72
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-368-448-1
Book pages: 
72
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο