Product

Μικροχειρουργική

Product

Σαντορίνη

Άτλας χειρουργικής των αθλητικών κακώσεων

Κωδικός:
181590
Product Categories: 
Description: 

Ο σύγχρονος πολυάσχολος χειρουργός απαιτεί ένα γρήγορο και πρόσφορο τρόπο προσπέλασης των τελευταίων τεχνικών, που εφαρμόζονται τόσο στις ανοικτές όσο και στις αρθροσκοπικές μεθόδους.

Το συγκεκριμένο σύγγραμμα παρέχει ένα πλήρες, πλούσια εικονογραφημένο καθοδηγητικό μέσο στη χειρουργική αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων, που αφορούν το άνω και το κάτω άκρο.

262,36 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο σύγχρονος πολυάσχολος χειρουργός απαιτεί ένα γρήγορο και πρόσφορο τρόπο προσπέλασης των τελευταίων τεχνικών, που εφαρμόζονται τόσο στις ανοικτές όσο και στις αρθροσκοπικές μεθόδους. Το συγκεκριμένο σύγγραμμα παρέχει ένα πλήρες, πλούσια εικονογραφημένο καθοδηγητικό μέσο στη χειρουργική αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων, που αφορούν το άνω και το κάτω άκρο. Σε αυτό περιέχονται πάνω από 900 εικόνες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται αρθροσκοπικές λήψεις, σχεδιαγράμματα, ακτινογραφίες, κλινικές και διεγχειρητικές φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο σου παρέχεται με κάθε λεπτομέρεια, ο τρόπος ακριβούς εκτέλεσης περισσοτέρων από 70 επεμβάσεων "κλειδιών", στις οποίες συμπεριλαμβάνονται: - Ανοικτή, αλλά και αρθροσκοπική μέθοδος - Αρθροσκοπική υμενεκτομή - Ανακατασκευή οπίσθιο-εξωτερικής γωνίας - Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής, ώμου και αγκώνα - Αποκατάσταση της ρήξης του άνω επιχειλίου χόνδρου, που εκτείνεται από μπροστά προς τα πίσω (ΑΕΜΠ) (SLAP) καθώς και των οπισθίων βλαβών - Αρθροσκοπική αποκατάσταση των τραυματισμών του τριγώνου ινοχόνδρινου συμπλέγματος (ΤΙΧΣ).
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88361-7-4
Book pages: 
537
Book Dimensions: 
29χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88361-7-4
Book pages: 
537
Book Dimensions: 
29χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο