Product

Έγχρωμη τηλεόραση

Product

Έγχρωμος άτλαντας αντιμετώπισης του εγκαύματος

Έγχρωμο εγχειρίδιο μαιευτικής και γυναικολογίας

Κωδικός:
166068
Description: 

Το έγχρωμο εγχειρίδιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Mosby συνδυάζει άριστης ποιότητας έγχρωμες φωτογραφίες, διαγνωστικές απεικονίσεις και διαγράμματα επεξήγησης με συνοπτικό κείμενο, που εστιάζεται στην κλινική εικόνα και αποτελούν το τελειότερο εικονογραφημένο εγχειρίδιο μαιευτικής και γυναικολογίας.
Χρησιμοποιείστε αυτό το μοναδικό, ευδιάκριτο κείμενο του βιβλίου ως οδηγό στην διάγνωση και θεραπεία μαιευτικών και γυναικολογικών νοσημάτων που πιθανόν να αντιμετωπίσετε στην καθημερινή κλινική πράξη.

45,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το έγχρωμο εγχειρίδιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Mosby συνδυάζει άριστης ποιότητας έγχρωμες φωτογραφίες, διαγνωστικές απεικονίσεις και διαγράμματα επεξήγησης με συνοπτικό κείμενο, που εστιάζεται στην κλινική εικόνα και αποτελούν το τελειότερο εικονογραφημένο εγχειρίδιο μαιευτικής και γυναικολογίας. Χρησιμοποιείστε αυτό το μοναδικό, ευδιάκριτο κείμενο του βιβλίου ως οδηγό στην διάγνωση και θεραπεία μαιευτικών και γυναικολογικών νοσημάτων που πιθανόν να αντιμετωπίσετε στην καθημερινή κλινική πράξη. Ανεξάρτητα από το αν είστε φοιτητής Ιατρικής Σχολής, ειδικευόμενος ιατρός, ειδικευμένος ιατρός ή πανεπιστημιακός ιατρός, θα διαπιστώσετε ότι η προσιτή, φιλική στον αναγνώστη προσέγγιση του "Έγχρωμου εγχειριδίου Μαιευτικής και Γυναικολογίας" του Mosby θα αποτελέσει μια ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών και εκπαίδευσης.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-394-480-7
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-394-480-7
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα