Product

Έκθεση έκφραση Γ΄ λυκείου

Product

Έκθεση ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής για τα 40 χρόνια του ελληνικού τμήματος

Έκθεση επί των οικονομικών ζητημάτων Κατοχής

Κωδικός:
201307
Description: 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το απόρρητο ιστορικό ντοκουμέντο πάνω στο οποίο βασίζονται οι ελληνικές απαιτήσεις πολεμικών αποζημιώσεων του Β΄ ΠΠ από τη Γερμανία.

Το παρόν έργο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί μια πολύτιμη παρακαταθήκη κι ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.
Μέσα από τις σελίδες του, δεν παρουσιάζεται μόνο η οικονομική καταστροφή που υπέστη η χώρα μας κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής, αλλά διαφαίνεται και το καθημερινό δράμα των Ελλήνων σ’ ένα αγώνα επιβίωσης μέρα με τη μέρα.

19,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το απόρρητο ιστορικό ντοκουμέντο πάνω στο οποίο βασίζονται οι ελληνικές απαιτήσεις πολεμικών αποζημιώσεων του Β΄ ΠΠ από τη Γερμανία. Το παρόν έργο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί μια πολύτιμη παρακαταθήκη κι ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Μέσα από τις σελίδες του, δεν παρουσιάζεται μόνο η οικονομική καταστροφή που υπέστη η χώρα μας κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής, αλλά διαφαίνεται και το καθημερινό δράμα των Ελλήνων σ’ ένα αγώνα επιβίωσης μέρα με τη μέρα.
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-81753-6-4
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-81753-6-4
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο