Product

Ένα μάρμαρο για την Ίμβρο

Product

Ένα μαύρο κοράκι

Ένα μαύρο βότσαλο που το έλεγαν Μαυρίκιο

Κωδικός:
128581
Manufacturer: 
Description: 

Στην κάτασπρη παραλία του όμορφου νησιού ο Μαυρίκιος ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα. «Γιατί, Θεέ μου, να μην είμαι κι εγώ σαν όλους τους άλλους;» αναρωτιέται με παράπονο κάθε φορά που τ' άλλα βότσαλα του ραγίζουν την καρδιά με τα ειρωνικά τους σχόλια.

Μα, όταν τον αγγίξουν δυο μαγικά παιδικά χεράκια, σαν κάτι ν' αλλάζει... Η μελένια του πριγκίπισσα, ο καθηγητής κι ένα φανταστικό ταξίδι θα του μάθουν πως η διαφορά δε σημαίνει απαραίτητα και δυστυχία, ίσα ίσα, μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή. Αρκεί η καρδιά μας να 'ναι έτοιμη να τη δεχτεί...

6,97 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στην κάτασπρη παραλία του όμορφου νησιού ο Μαυρίκιος ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα. «Γιατί, Θεέ μου, να μην είμαι κι εγώ σαν όλους τους άλλους;» αναρωτιέται με παράπονο κάθε φορά που τ' άλλα βότσαλα του ραγίζουν την καρδιά με τα ειρωνικά τους σχόλια. Μα, όταν τον αγγίξουν δυο μαγικά παιδικά χεράκια, σαν κάτι ν' αλλάζει... Η μελένια του πριγκίπισσα, ο καθηγητής κι ένα φανταστικό ταξίδι θα του μάθουν πως η διαφορά δε σημαίνει απαραίτητα και δυστυχία, ίσα ίσα, μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή. Αρκεί η καρδιά μας να 'ναι έτοιμη να τη δεχτεί...
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6638-59-6
Book pages: 
39
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σύρμω Καπούτση γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Φέρες Έβρου. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. το 1996. Εργάστηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση και, από το 2001, στη δημόσια.
Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στα Χανιά. Το παιδικό βιβλίο ήταν πάντα μέσα στα ενδιαφέροντά της. Έχει ασχοληθεί με την επιμέλεια παιδικών βιβλίων και διασκεύασε την ελληνική μυθολογία για παιδιά.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6638-59-6
Book pages: 
39
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο