Product

Έντομα

Product

Έντομα αποθηκών μεγάλων καλλιεργειών και λαχανικών

Έντομα

Κωδικός:
147170
Αuthor: 
Description: 

Ολοζώντανες φωτογραφίες που ξεπετάγονται και αλλάζουν μορφή.

Πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και περίεργα μάς φέρνουν πιο κοντά στον απίστευτα συναρπαστικό κόσμο των εντόμων. Ανασηκώστε τη χαμηλή βλάστηση για να δείτε εκθαμβωτικές λιβελλούλες, όμορφες πεταλούδες, θαυμάσιους μάντεις και πολλά περισσότερα!

Η μοναδική σειρά "Καλειδοσκόπιο" αποτελείται από βιβλία πρωτοποριακά στο είδος τους, τα οποία συνδυάζουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία φακών με θεαματικές αναδυόμενες εικόνες που ζωντανεύουν την ομορφιά και το δυναμισμό του φυσικού κόσμου.

6,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ολοζώντανες φωτογραφίες που ξεπετάγονται και αλλάζουν μορφή. Πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και περίεργα μάς φέρνουν πιο κοντά στον απίστευτα συναρπαστικό κόσμο των εντόμων. Ανασηκώστε τη χαμηλή βλάστηση για να δείτε εκθαμβωτικές λιβελλούλες, όμορφες πεταλούδες, θαυμάσιους μάντεις και πολλά περισσότερα! Η μοναδική σειρά "Καλειδοσκόπιο" αποτελείται από βιβλία πρωτοποριακά στο είδος τους, τα οποία συνδυάζουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία φακών με θεαματικές αναδυόμενες εικόνες που ζωντανεύουν την ομορφιά και το δυναμισμό του φυσικού κόσμου.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-16-3253-0
Book pages: 
18
Book Dimensions: 
26χ26
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-16-3253-0
Book pages: 
18
Book Dimensions: 
26χ26
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο