Product

Έρωτας είναι, θα περάσει

Product

Έρωτας εξ αποστάσεως

Έρωτας είναι, θα περάσει

Κωδικός:
85785
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Δυο γυναίκες κι ένας άντρας. Οι γυναίκες, η Σελίν και η Ντεμέτ, αν γνωρίζονταν, θα ήταν φίλες· τώρα είναι εχθρές, επειδή ο άντρας είναι σύζυγος της μιας κι εραστής της άλλης.
Και μια τρίτη γυναίκα, η φιλενάδα, η Γκιουλέρ, ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δυο. Που ενώ έχει κι αυτή τα δικά της προβλήματα, θέλει πολύ να βοηθήσει την Ντεμέτ και τη Σελίν. Αλλά δεν μπορεί, γιατί τις καταλαβαίνει και τις δυο και τις συμπονάει: καμιά δεν φταίει - είναι και οι δύο ερωτευμένες.
Ποιος φταίει τότε; Φυσικά, ο έρωτας.
Μα... έρωτας είναι, θα περάσει.

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δυο γυναίκες κι ένας άντρας. Οι γυναίκες, η Σελίν και η Ντεμέτ, αν γνωρίζονταν, θα ήταν φίλες· τώρα είναι εχθρές, επειδή ο άντρας είναι σύζυγος της μιας κι εραστής της άλλης. Και μια τρίτη γυναίκα, η φιλενάδα, η Γκιουλέρ, ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δυο. Που ενώ έχει κι αυτή τα δικά της προβλήματα, θέλει πολύ να βοηθήσει την Ντεμέτ και τη Σελίν. Αλλά δεν μπορεί, γιατί τις καταλαβαίνει και τις δυο και τις συμπονάει: καμιά δεν φταίει - είναι και οι δύο ερωτευμένες. Ποιος φταίει τότε; Φυσικά, ο έρωτας. Μα... έρωτας είναι, θα περάσει.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-410-338-5
Book pages: 
344
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ντουιγκού Ασένα γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1946. Σπούδασε παιδαγωγικά. Ξεκίνησε την καριέρα της σαν δημοσιογράφος σε μεγάλη ημερήσια εφημερίδα. Από το 1978 διευθύνει σημαντικούς εκδοτικούς οργανισμούς και προετοιμάζει και παρουσιάζει συνεντεύξεις στην κρατική τουρκική τηλεόραση. Το πρώτο της μυθιστόρημα "Μια γυναίκα χωρίς όνομα" (1987), γνώρισε μεγάλη επιτυχία, όπως και τα δύο επόμενα, "Ούτε έρωτας υπάρχει" και "Ο έρωτας ήταν στον καθρέφτη" (κυκλοφορούν και τα τρία από την Ωκεανίδα), που μεταφράστηκαν σε ξένες γλώσσες, την επέβαλαν και την έκαναν αγαπητή στο αναγνωστικό κοινό. Έχει δημοσιεύσει επίσης τη συλλογή διηγημάτων "Οι ήρωες είναι πάντα άντρες" (1992).

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-410-338-5
Book pages: 
344
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο