Product

Έρωτας πόλεμος

Product

Έρωτας που κυλάει δε χορταριάζει

Έρωτας ποταμός

Κωδικός:
85395
Description: 

Τις μέρες σ' αντιμετωπίζω, αντιστέκομαι. Τις νύχτες όμως... έρχεσαι κατακτητής. Στα όνειρά μου. Εκεί με κυβερνάς.
Δε θα λευτερωθώ ποτέ μου από σένα, άνεμε έρωτα;
Δυο άντρες διεκδικούν μια γυναίκα.
Δυο γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα.
Συγκλονιστικά μυστικά που σκεπάζουν τις ζωές τους, και ο αέρας μιας φυλής αρχέγονης, τσιγγάνας, που στροβιλίζεται σε ποτάμια με σκηνές και κάρα, γύρω από φωτιές με χορούς και ντέφια. Μια μοναδική αγάπη, ένα έρωτας ποταμός που σε κάθε του γύρισμα παρασύρει...

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τις μέρες σ' αντιμετωπίζω, αντιστέκομαι. Τις νύχτες όμως... έρχεσαι κατακτητής. Στα όνειρά μου. Εκεί με κυβερνάς. Δε θα λευτερωθώ ποτέ μου από σένα, άνεμε έρωτα; Δυο άντρες διεκδικούν μια γυναίκα. Δυο γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα. Συγκλονιστικά μυστικά που σκεπάζουν τις ζωές τους, και ο αέρας μιας φυλής αρχέγονης, τσιγγάνας, που στροβιλίζεται σε ποτάμια με σκηνές και κάρα, γύρω από φωτιές με χορούς και ντέφια. Μια μοναδική αγάπη, ένα έρωτας ποταμός που σε κάθε του γύρισμα παρασύρει...
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-417-061-9
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Παναγιώτα Σμυρλή γεννήθηκε στην Πάτρα όπου ζει μόνιμα. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως λογίστρια, ενώ παράλληλα έγραφε άρθρα, ποιήματα και διηγήματα για μικρούς και μεγάλους σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει βραβευτεί σε πανελλήνιους φιλολογικούς διαγωνισμούς.
Έργα της: "Ανθείας 201", εκδόσεις Εντός (Έπαινος από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για τη νεανική ηλικία), "Ο γάτος με το ψάθινο καπέλο", εκδόσεις Καστανιώτη, "Τα τζοβαΐρια της αγάπης", "Σου γράφω ένα γράμμα", "Εφτά φεγγάρια" από την Εμπειρία Εκδοτική.
Συμμετοχή σε ανθολογίες διηγημάτων των εκδόσεων Ψυχογιός "Θα 'θελα τόσα να σου πω, μαμά - θα 'θελα τόσα να σου πω μπαμπά", "Ιστορίες που γράφει η ζωή", "Αθάνατο Ολυμπιακό Πνεύμα". Έχει συμμετάσχει επίσης σε ανθολογίας ποίησης για παιδιά και νέους από τις εκδόσεις Τοξότης.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-417-061-9
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο