Product

Ήθη ερμηνευτικά, ήθη διδακτικά

Product

Ήθη και έθιμα της Κρήτης

Ήθη και αξίες στην αρχαία Ελλάδα

Κωδικός:
107075
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το τομίδιο αυτό παρουσιάζει τα ήθη και τις αξίες του ελληνικού κόσμου από την εποχή των Ομηρικών Επών και μέχρι την επικράτηση του Χριστιανισμού. Εξετάζονται οι κοινωνικές δομές των πόλεων-κρατών καθώς και ο τρόπος με τον οποίο η δημοκρατία, οι φιλόσοφοι και τελικά η κυριαρχία του Φιλίππου και εν συνεχεία οι κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου, επηρέασαν τις κοινωνικές αξίες και τα ήθη των Αρχαίων Ελλήνων.

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το τομίδιο αυτό παρουσιάζει τα ήθη και τις αξίες του ελληνικού κόσμου από την εποχή των Ομηρικών Επών και μέχρι την επικράτηση του Χριστιανισμού. Εξετάζονται οι κοινωνικές δομές των πόλεων-κρατών καθώς και ο τρόπος με τον οποίο η δημοκρατία, οι φιλόσοφοι και τελικά η κυριαρχία του Φιλίππου και εν συνεχεία οι κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου, επηρέασαν τις κοινωνικές αξίες και τα ήθη των Αρχαίων Ελλήνων. Το βιβλίο αυτό, καλογραμμένο και ευκολοδιάβαστο σχεδιάστηκε από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ για καθηγητές και σπουδαστές, αλλά απευθύνεται επίσης και σε όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν με εύκολο και γρήγορο τρόπο την πατρογονική τους κληρονομιά.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-536-227-9
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Tζον Φέργκιουσον δίδαξε στα Πανεπιστήμια του Νιουκάσλ, του Λονδίνου και του Μπέρμιγχαμ, καθώς και στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα επί σειρά ετών. Υπήρξε ιδρυτής του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και έχει συγγράψει πάνω από 50 έργα.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-536-227-9
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο