Product

Όλοι οι δρόμοι προς την απόγνωση

Product

Όλοι οι θεοί δεν είναι ίδιοι

Όλοι οι ευτυχισμένοι άνθρωποι που ξέρω

Κωδικός:
77863
Manufacturer: 
Description: 

Δεν είναι ένα ακόμα εγχειρίδιο ευτυχίας. Ένα βιβλίο από μόνο του δεν μπορεί ν' αλλάξει τη ζωή σας, μπορεί όμως να σας βοηθήσει να την αλλάξετε, αν το αποφασίσετε.
Ευτυχισμένοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Είναι αυτοί που όλοι θέλουμε στην παρέα μας, αυτοί που με την παρουσία τους και μόνο μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση. Σίγουρα γνωρίζετε κι εσείς μερικούς.

8,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δεν είναι ένα ακόμα εγχειρίδιο ευτυχίας. Ένα βιβλίο από μόνο του δεν μπορεί ν' αλλάξει τη ζωή σας, μπορεί όμως να σας βοηθήσει να την αλλάξετε, αν το αποφασίσετε. Ευτυχισμένοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Είναι αυτοί που όλοι θέλουμε στην παρέα μας, αυτοί που με την παρουσία τους και μόνο μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση. Σίγουρα γνωρίζετε κι εσείς μερικούς. Δεν ξέρω πώς τα έχουν καταφέρει και περνούν καλά, ξέρω όμως ότι, αφού μπορούν αυτοί, μπορώ κι εγώ. Κι εσύ. Μπορούμε όλοι! Αρκεί να τους παρατηρήσουμε λίγο πιο προσεκτικά, μελετώντας τις αντιδράσεις τους σε σχέση με τις δικές μας, με ανοιχτό μυαλό αλλά και καρδιά! Το βιβλίο αυτό μας υπενθυμίζει με λόγια απλά πως ό,τι κι αν κάνουμε, ό,τι κι αν λέμε, τίποτα δεν έχει αξία, αν δεν είμαστε αληθινά ευτυχισμένοι!
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2259-1
Book pages: 
182
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λιάνα Τελειώνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα μέχρι τα δεκατρία της χρόνια. Τελείωσε το σχολείο στο Ξυλόκαστρο, με καλοκαιρινές αποδράσεις στην αγαπημένη της Ιθάκη.
Σπούδασε σκηνοθεσία, φωτογραφία και βίντεο-μοντάζ. Συμμετείχε σε παραγωγές για τη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση, καθώς και σε ταινίες μικρού μήκους που διακρίθηκαν στα φεστιβάλ κινηματογράφου Δράμας και Θεσσαλονίκης. Επίσης έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Δράμας, υπογράφοντας το σενάριο και τη σκηνοθεσία στην ταινία "Νέμεσις".
Γράφει στίχους για δισκογραφικές παραγωγές και σήμερα εργάζεται ως φωτογράφος. Θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που γνώρισε όλους αυτούς τους προνομιούχους ανθρώπους και συνεχίζει να γοητεύεται με κάθε καινούριο ευτυχισμένο άνθρωπο που συναντά...

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2259-1
Book pages: 
182
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο