Product

Όχι ακόμη Κάρμεν

Product

Όχι άλλα φιλιά

Όχι άλλα δάκρυα Σουζάνα

Κωδικός:
72668
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Με λένε Σουζάνα και όλοι με προσέχουν, γιατί είμαι ευαίσθητη και κλαίω πολύ. Ο κόσμος με φοβίζει, γι' αυτό κλείνομαι μέσα και ζωγραφίζω.
Στο σπίτι μας ήρθε μια μέρα ο ξάδελφός μου και από επισκέπτης έγινε μέλος της οικογένειας. Πώς μου 'ρθε τώρα κι ερωτεύτηκα τον ξάδελφό μου, εγώ η ασήμαντη, η γκρινιάρα Σουζάνα;
Πώς φαντάστηκα ότι θα κοιτούσε ποτέ εμένα; Και όμως. Με το πείσμα μου θα καταφέρω τα πάντα. Δε με νοιάζει αν μ' αγαπάει, αυτό που μετράει είναι ότι τον αγαπάω εγώ.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Με λένε Σουζάνα και όλοι με προσέχουν, γιατί είμαι ευαίσθητη και κλαίω πολύ. Ο κόσμος με φοβίζει, γι' αυτό κλείνομαι μέσα και ζωγραφίζω. Στο σπίτι μας ήρθε μια μέρα ο ξάδελφός μου και από επισκέπτης έγινε μέλος της οικογένειας. Πώς μου 'ρθε τώρα κι ερωτεύτηκα τον ξάδελφό μου, εγώ η ασήμαντη, η γκρινιάρα Σουζάνα; Πώς φαντάστηκα ότι θα κοιτούσε ποτέ εμένα; Και όμως. Με το πείσμα μου θα καταφέρω τα πάντα. Δε με νοιάζει αν μ' αγαπάει, αυτό που μετράει είναι ότι τον αγαπάω εγώ. Πρέπει να ψάξω τον εαυτό μου, να γίνω δυνατή, να προχωρήσω. Τώρα ξέρω ότι η ζωή μού χρωστάει πολλά. Τώρα ξέρω ότι θα την κερδίσω. Με τον δικό μου τρόπο, τα δικά μου όνειρα, τις δικές μου ελπίδες. Είμαι η Σουζάνα και δεν κλαίω πια.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-274-659-9
Book pages: 
417
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Alona Kimhi γεννήθηκε στο Λβοφ της Ουκρανίας (τότε ΕΣΣΔ) το 1966, από γονείς εβραϊκής καταγωγής. Έξι χρόνια αργότερα εγκαταστάθηκε στο Ισραήλ μαζί με την οικογένειά της. Εκεί σπούδασε στη Beit Zvi Academy for Performing Arts και ακολούθησε καριέρα ηθοποιού. Από το 1993 ασχολείται με τη συγγραφή. Έχει γράψει θεατρικά έργα και έχει εκδώσει δύο μυθιστορήματα, μια συλλογή διηγημάτων και ένα παιδικό βιβλίο ("Όχι άλλα δάκρυα, Σουζάνα"), που τιμήθηκε με το βραβείο του Ιδρύματος Bernstein για νέους συγγραφείς και μεταφέρθηκε στην τηλεόραση το 2009. Γράφει, επίσης, στίχους για τα τραγούδια του συντρόφου της, Izhar Ashdot. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί μέχρι σήμερα σε 14 γλώσσες.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-274-659-9
Book pages: 
417
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο