Product

ΑΣΕΠ Οδηγός επιτυχίας του μαθήματος Μαθηματικές γνώσεις και δεξιότητες

Product

ΑΣΕΠ ΠΕ νηπιαγωγών

ΑΣΕΠ Οδηγός επιτυχίας του μαθήματος Πολιτικοί θεσμοί και οργάνωση του κράτους

Κωδικός:
133729
Description: 

Ένας μοναδικός οδηγός που σας παρέχει όλα τα εφόδια για να προετοιμαστείτε και να επιτύχετε στις εξετάσεις!

Το βιβλίο καλύπτει το σύνολο της εξεταστέας ύλης στο μάθημα των Πολιτικών Θεσμών και Οργάνωσης του Κράτους της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και περιλαμβάνει θέματα πολλαπλών επιλογών για τα οποία δίνονται στο σύνολό τους υποδείξεις και λύσεις.

26,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας μοναδικός οδηγός που σας παρέχει όλα τα εφόδια για να προετοιμαστείτε και να επιτύχετε στις εξετάσεις! Το βιβλίο καλύπτει το σύνολο της εξεταστέας ύλης στο μάθημα των Πολιτικών Θεσμών και Οργάνωσης του Κράτους της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και περιλαμβάνει θέματα πολλαπλών επιλογών για τα οποία δίνονται στο σύνολό τους υποδείξεις και λύσεις. Από τα βασικά πλεονεκτήματα του βιβλίου είναι η ανάπτυξη της θεωρίας και η παρουσίαση λυμένων θεμάτων, τα οποία βασίζονται στη μεθοδολογία που πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος για τη λύση των θεμάτων των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ. Πιο συγκεκριμένα, στο βιβλίο περιέχονται τα ακόλουθα: - Συνοπτική παρουσίαση της θεωρίας της ύλης - 300 θέματα πολλαπλών επιλογών με υποδείξεις-λύσεις - Ανάλυση θεμάτων πολλαπλών επιλογών - Θέματα διαγωνισμών προηγουμένων ετών με τις λύσεις τους. Στο βιβλίο αναπτύσσονται διεξοδικά οι εξής θεματικές ενότητες: - Εισαγωγή στο Δίκαιο - Οργάνωση της κρατικής εξουσίας - Πολιτικοί θεσμοί - Διοικητική οργάνωση του Κράτους - Διεθνείς θεσμοί - Ευρωπαϊκή Ένωση
Subtitle: 
Για αποφοίτους ΔΕ
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-461-163-1
Book pages: 
372
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λουκία Κοτρώνη είναι Διδάκτωρ Νομικής του Ludwig - Maximilians - Universitat (Mόναχο, Γερμανία) με σημαντική δικηγορική εμπειρία στο Εφετείο Αθηνών. Επίσης, έχει αναπτύξει έντονη διδακτική δραστηριότητα σε θέματα Συνταγματικού Δικαίου, Αστικού Δικαίου, Δικαίου Περιβάλλοντος και Διεθνούς Δικαίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας πτυχιούχων για εξετάσεις του Δημοσίου (ΑΣΕΠ) και των εκπαιδευτικών, καθώς και για τις κατατακτήριες εξετάσεις στη Νομική Αθηνών, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και στην Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Subtitle: 
Για αποφοίτους ΔΕ
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-461-163-1
Book pages: 
372
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο