Product

ΑΣΕΠ διαγωνισμός εκπαιδευτικών: Παιδαγωγικά και γενική διδακτική

Product

ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Παιδαγωγικά και γενική διδακτική

ΑΣΕΠ διαγωνισμός οικονομολόγων: Θέµατα μικροοικονοµίας και μακροοικονοµίας

Κωδικός:
136534
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να βοηθήσει όσους και όσες επιθυµούν να αποτιµήσουν και να εµβαθύνουν τις γνώσεις τους σε θέµατα μικροοικονοµίας και μακροοικονοµίας. Επίσης, µπορεί να προετοιµάσει κατάλληλα για εξετάσεις τους φοιτητές μικροοικονοµίας και μακροοικονοµίας, καθώς αποτελεί χρήσιµο οδηγό µελέτης όλων σχεδόν των συγγραµµάτων που διδάσκονται στα Ανώτατα
Εκπαιδευτικά Ιδρύµατα. Τέλος, ενδείκνυται για όσους συµµετέχουν σε διάφορους διαγωνισµούς του ΑΣΕΠ, ώστε να ανταποκριθούν µε επιτυχία στο συγκεκριµένο εξεταζόµενο γνωστικό αντικείµενο.

15,93 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να βοηθήσει όσους και όσες επιθυµούν να αποτιµήσουν και να εµβαθύνουν τις γνώσεις τους σε θέµατα μικροοικονοµίας και μακροοικονοµίας. Επίσης, µπορεί να προετοιµάσει κατάλληλα για εξετάσεις τους φοιτητές μικροοικονοµίας και μακροοικονοµίας, καθώς αποτελεί χρήσιµο οδηγό µελέτης όλων σχεδόν των συγγραµµάτων που διδάσκονται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύµατα. Τέλος, ενδείκνυται για όσους συµµετέχουν σε διάφορους διαγωνισµούς του ΑΣΕΠ, ώστε να ανταποκριθούν µε επιτυχία στο συγκεκριµένο εξεταζόµενο γνωστικό αντικείµενο. Στο βιβλίο αυτό περιέχονται περίπου 1200 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, που έχουν στόχο να διευκολύνουν την κατανόηση της ύλης της μικροοικονοµίας και της μακροοικονοµίας.
Subtitle: 
Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε ολόκληρη την ύλη
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-449-752-9
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παντελής Τέντες είναι οικονομολόγος, καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Subtitle: 
Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε ολόκληρη την ύλη
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-449-752-9
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο