Product

Αίγυπτος - Νέα Καληδονία

Product

Αίγυπτος θεοί και μυστήρια

Αίγυπτος από ψηλά

Κωδικός:
107048
Αuthor: 
Description: 

[...] Πετάξαμε πάνω από τις ακτές της Μεσογείου, ανάμεσα στη Μάρσα Ματρούχ και τη Διώρυγα του Σουέζ, όπου οι αμμόλοφοι της εκτυφλωτικής λευκής άμμου συναντούν τα μπλε κύματα.
Χάιδεψα την Αλεξάνδρεια -μια πόλη που κόβει την ανάσα- όπου, καθώς την κοιτάζει κανείς από τον ουρανό, μπορεί ακόμα να φανταστεί την παρουσία των μυθικών φάρων της.
Στο Δέλτα του Νείλου είδα ψαράδες με τις βάρκες τους και αμέτρητες καλλιεργημένες εκτάσεις με σμαραγδένια χρώματα.

30,74 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Πετάξαμε πάνω από τις ακτές της Μεσογείου, ανάμεσα στη Μάρσα Ματρούχ και τη Διώρυγα του Σουέζ, όπου οι αμμόλοφοι της εκτυφλωτικής λευκής άμμου συναντούν τα μπλε κύματα. Χάιδεψα την Αλεξάνδρεια -μια πόλη που κόβει την ανάσα- όπου, καθώς την κοιτάζει κανείς από τον ουρανό, μπορεί ακόμα να φανταστεί την παρουσία των μυθικών φάρων της. Στο Δέλτα του Νείλου είδα ψαράδες με τις βάρκες τους και αμέτρητες καλλιεργημένες εκτάσεις με σμαραγδένια χρώματα. Ο Νείλος... το όνομά του και μόνο μας κάνει να ριγούμε από κατάπληξη, περιέργεια και θαυμασμό. Κυλάει ζωηρά, ο ζωοδότης, το σύμβολο της Αιγύπτου και του σπουδαίου πολιτισμού της. [...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6611-32-9
Book pages: 
640
Book Dimensions: 
16χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6611-32-9
Book pages: 
640
Book Dimensions: 
16χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο