Product

Αίμα από μοιρασμένη αγάπη

Product

Αίμα δάκρυα κ' ιδρώτας

Αίμα για το Μανιτού

Κωδικός:
120306
Manufacturer: 
Description: 

Η Νέα Υόρκη μαστίζεται από μια αλλόκοτη και φοβερή επιδημία.
Οι γιατροί παρακολουθούν ανήμποροι να εξηγήσουν τα παράξενα συμπτώματα: "αδυναμία κατανάλωσης στερεάς τροφής, υπερευαισθησία στο φως του ήλιου και κυρίως μια ακαταμάχητη δίψα για ανθρώπινο αίμα.

18,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Νέα Υόρκη μαστίζεται από μια αλλόκοτη και φοβερή επιδημία. Οι γιατροί παρακολουθούν ανήμποροι να εξηγήσουν τα παράξενα συμπτώματα: "αδυναμία κατανάλωσης στερεάς τροφής, υπερευαισθησία στο φως του ήλιου και κυρίως μια ακαταμάχητη δίψα για ανθρώπινο αίμα. Καθώς η πόλη βυθίζεται στο αίμα και τον πανικό, ο Χάρι Έρσκιν πρέπει να περπατήσει ξανά το μονοπάτι ανάμεσα στους κόσμους των νεκρών και των ζωντανών και με μόνη βοήθεια την διαίσθηση του και το πνεύμα του Βράχου που τραγουδάει να ανακαλύψει την πηγή του απόλυτου τρόμου. Το τέταρτο βιβλίο του θρύλου του Μανιτού αποτελεί ταυτόχρονα κι ένα θαυμάσιο δείγμα της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου που παντρεύει με πρωτότυπο τρόπο τον μύθο του βρικόλακα με την Ινδιάνικη δαιμονολογία, μοναδικά "μαγειρεμένο" από ένα μεγάλο μαιτρ του είδους.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89157-9-1
Book pages: 
366
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε το 1946 στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, εργάσθηκε από τα δεκαεφτά του ως ρεπόρτερ, αργότερα έγινε συντάκτης στο "Penthouse" και άρχισε να γράφει λογοτεχνία τρόμου στα μέσα της δεκαετίας του '70. Ανάμεσα στα καλύτερα έργα του συμπεριλαμβάνονται τα: "Charnel House", "The Pariah", "Death Trance", "Black Angel", "Walkers", "The Sleepless" και "Flesh & Blood".
Πολυγραφότατος και δημοφιλής τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, ο Masterton ταξιδεύει συχνά για να κάνει έρευνα για τα βιβλία του και έχει να επιδείξει σημαντική φιλανθρωπική δράση στον τομέα των κακοποιημένων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια βιώνει ένα νέο κύμα καταξίωσης και επιτυχίας, επιστέγασμα του οποίου είναι η βράβευσή του από τη Βρετανική Εταιρεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού για την πολυετή προσφορά του.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89157-9-1
Book pages: 
366
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο