Product

Αγαπημένες κωμωδίες στον ελληνικό κινηματογράφο

Product

Αγαπημένες μου νεράιδες

Αγαπημένες μελωδίες της Κρήτης

Κωδικός:
166109
Description: 

Στην έκδοση αυτή παρουσιάζονται, όπως λέει και ο τίτλος, αγαπημένες μελωδίες από όλη την Κρήτη, μερικές όχι απαραίτητα γεννημένες στην Κρήτη αλλά που όμως με τα χρόνια έχουν εισχωρήσει στην παράδοση μας και έχουν αγαπηθεί, για το κάθε τραγούδι της έκδοσης υπάρχει ένα ιστορικό πλαίσιο και πληροφορίες.
Τα τραγούδια που θα βρείτε μέσα στην έκδοση είναι όσο το δυνατό απλά γραμμένα χωρίς ιδιαίτερα μουσικά σύμβολα με σκοπό να μπορεί να τα διαβάσει και ο πιο αρχάριος, ακόμα κάτω από τις νότες υπάρχει ο στίχος ενώ τα κομμάτια όλα είναι ντυμένα με συγχορδίες.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Στην έκδοση αυτή παρουσιάζονται, όπως λέει και ο τίτλος, αγαπημένες μελωδίες από όλη την Κρήτη, μερικές όχι απαραίτητα γεννημένες στην Κρήτη αλλά που όμως με τα χρόνια έχουν εισχωρήσει στην παράδοση μας και έχουν αγαπηθεί, για το κάθε τραγούδι της έκδοσης υπάρχει ένα ιστορικό πλαίσιο και πληροφορίες. Τα τραγούδια που θα βρείτε μέσα στην έκδοση είναι όσο το δυνατό απλά γραμμένα χωρίς ιδιαίτερα μουσικά σύμβολα με σκοπό να μπορεί να τα διαβάσει και ο πιο αρχάριος, ακόμα κάτω από τις νότες υπάρχει ο στίχος ενώ τα κομμάτια όλα είναι ντυμένα με συγχορδίες. Η εκτέλεση τους μπορεί να γίνει από όλα τα όργανα και φωνή.
Publications Date: 
2007
Book pages: 
45
Publication Place: 
Κατερίνη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book pages: 
45
Publication Place: 
Κατερίνη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο