Product

Αγγλο-ελληνικό λεξικό νομικών-εμπορικών όρων

Product

Αγγλο-ελληνικό λεξικό: Χρυσή έκδοση

Αγγλο-ελληνικό λεξικό του ερωτευμένου μάγειρα

Κωδικός:
117302
Manufacturer: 
Description: 

Το συγκεκριμένο βιβλίο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους φίλους αναγνώστες που αγαπούν την μαγειρική και θα ήθελαν να μάθουν τις ελληνικές ονομασίες των συστατικών αλλά και την ορολογία της μαγειρικής καθώς και για τη βοήθεια της μετάφρασης συνταγών από Αγγλόφωνα βιβλία.
Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο στις ερασιτεχνικές ή επαγγελματικές σας εξορμήσεις!
Για όλους εσάς που πιστεύετε πως η μαγειρική είναι κουλτούρα, πολιτισμός, τέχνη, ζωή και έρωτας!!!

9,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το συγκεκριμένο βιβλίο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους φίλους αναγνώστες που αγαπούν την μαγειρική και θα ήθελαν να μάθουν τις ελληνικές ονομασίες των συστατικών αλλά και την ορολογία της μαγειρικής καθώς και για τη βοήθεια της μετάφρασης συνταγών από Αγγλόφωνα βιβλία. Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο στις ερασιτεχνικές ή επαγγελματικές σας εξορμήσεις! Για όλους εσάς που πιστεύετε πως η μαγειρική είναι κουλτούρα, πολιτισμός, τέχνη, ζωή και έρωτας!!!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7860-68-3
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου. Μεγάλωσε στην Αθήνα έως το 1974. Μετανάστευσε στο Johannesburg της Ν. Αφρικής όπου σπούδασε και εξάσκησε το επάγγελμα του μάγειρα. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1994. Σήμερα, καθηγητής μαγειρικής τέχνης, ιδιοκτήτης και ιδρυτής του πρώτου βιβλιοπωλείου μαγειρικής στην Αθήνα, ιδιοκτήτης Κέντρου Σεμιναρίων Μαγειρικής, σύμβουλος επιχειρήσεων επισιτισμού και παρουσιαστής ειδικών μαγειρικών προγραμμάτων στην ελληνική τηλεόραση. Η αγάπη του για τη μαγειρική του προσφέρει αντάξια τον τίτλο του "Chef in Love".

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7860-68-3
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο