Product

Αερο-ναυτική μετεωρολογία

Product

Αερόγλυπτα

Αεροβίωση

Κωδικός:
82471
Manufacturer: 
Description: 

Η Αεροβίωση είναι ένα επιστημονικά καταξιωμένο σύστημα άσκησης, που αποβλέπει στη βελτίωση υγείας και, γενικότερα, στην αναζωογόνηση του οργανισμού.
Είναι η "Βίβλος" του παγκόσμιου κινήματος "Άθληση για Όλους" και κυκλοφορεί σε 17 γλώσσες, ενώ έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.
Γνωρίστε:
- Το "μυστικό" της υγείας.
- Το αερόβιο τεστ και το ολοκληρωμένο σύστημά του.
- Την ευεργετική επίδραση της αεροβίωσης στον οργανισμό.
- Τα βασικά και τα ατομικά αερόβια προγράμματα.

15,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Αεροβίωση είναι ένα επιστημονικά καταξιωμένο σύστημα άσκησης, που αποβλέπει στη βελτίωση υγείας και, γενικότερα, στην αναζωογόνηση του οργανισμού. Είναι η "Βίβλος" του παγκόσμιου κινήματος "Άθληση για Όλους" και κυκλοφορεί σε 17 γλώσσες, ενώ έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Γνωρίστε: - Το "μυστικό" της υγείας. - Το αερόβιο τεστ και το ολοκληρωμένο σύστημά του. - Την ευεργετική επίδραση της αεροβίωσης στον οργανισμό. - Τα βασικά και τα ατομικά αερόβια προγράμματα. - Πώς ν' αξιολογήσετε τη φυσική σας κατάσταση και τη βελτίωσή της με την αερόβια άσκηση. - Ποιες φυσικές δραστηριότητες είναι ωφέλιμες για την υγεία. - Αερόβιες ασκήσεις και η ευεργετική τους επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό. - Ατομικά αερόβια προγράμματα για όλες τις ηλικίες. - Ειδικά διαιτολόγια και πίνακες με θερμιδική αξία των βασικών τροφών, καθώς και το επιθυμητό σωματικό βάρος για άντρες και γυναίκες.
Subtitle: 
Θεωρία και πράξη της άθλησης για όλους
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-326-095-9
Book pages: 
327
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Θεωρία και πράξη της άθλησης για όλους
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-326-095-9
Book pages: 
327
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο