Product

Αερσίλοφος χώρα

Product

Αετοί και άγγελοι

Αετίσιοι ώμοι

Κωδικός:
137396
Description: 

Δυο γυναίκες συναντώνται, όταν βρίσκονται σε ώριμη ηλικία. Έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες και έχουν βιώσει διαφορετικά γεγονότα. Μέσα στην καθημερινότητα και τον αγώνα επιβίωσης, δένονται με μια φιλία που κρατάει ως τα γεράματα.
Η πορεία τους γήινη και μαχητική, με κοινωνικές προεκτάσεις και ψυχολογικές καταστάσεις υφαίνει τον ιστό της ζωής τους.
Κυριαρχούν η εργασία και τα οράματα, ο ρεαλισμός και το πεπρωμένο, ο έρωτας και οι καταστάσεις του, δοσμένα με ευδιάκριτο χιούμορ...

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δυο γυναίκες συναντώνται, όταν βρίσκονται σε ώριμη ηλικία. Έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες και έχουν βιώσει διαφορετικά γεγονότα. Μέσα στην καθημερινότητα και τον αγώνα επιβίωσης, δένονται με μια φιλία που κρατάει ως τα γεράματα. Η πορεία τους γήινη και μαχητική, με κοινωνικές προεκτάσεις και ψυχολογικές καταστάσεις υφαίνει τον ιστό της ζωής τους. Κυριαρχούν η εργασία και τα οράματα, ο ρεαλισμός και το πεπρωμένο, ο έρωτας και οι καταστάσεις του, δοσμένα με ευδιάκριτο χιούμορ... Το μυθιστόρημα απέσπασε: το Γ΄ βραβείο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (2006), το Β΄ βραβείο από τη Διεθνή Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών (2007).
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-457-198-2
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Καίτη Τσακίρη - Καραμιχάλη γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1947. Υπηρέτησε επί τριάντα χρόνια με ευσυνειδησία την εκπαίδευση, ως νηπιαγωγός, στο νομό Δράμας. Παράλληλα ανέπτυξε σπουδαία και αξιόλογη κοινωνική δράση στα χωριά του νομού και στην Δράμα. Από το 1974 έως το 1976 μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Αθηνών από όπου αποφοίτησε με άριστα. Λατρεύει την παράδοση και ασχολείται με την λαογραφία. Αγαπάει τη λογοτεχνία και έργα της έχουν πάρει επαίνους και διακρίσεις.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-457-198-2
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο