Product

Αθηνά, η τελευταία Ωνάση

Product

Αθήνα, κατοικία, οικογένεια

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Άγιον Όρος

Κωδικός:
96175
Description: 

Η έκδοση αυτή επιχειρεί ένα σύντομο κι επιλεγμένο αισθητικό φωτογραφικό οδοιπορικό, που σκοπό έχει να ξεναγήσει τον αναγνώστη δια μέσου της Ελλάδας, σε δυο πόλεις σταθμούς για την ιστορία της, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, καταλήγοντας σε μια ουσιαστική περιήγηση, στο μοναστικό κέντρο της Ορθοδοξίας, το Άγιον Όρος.
Το Άγιον Όρος, με την απείρου κάλλους φυσική ομορφιά, τόπο προσευχής και πνευματικής άσκησης, οικουμενικό σημείο αναφοράς της Ορθοδοξίας.

26,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η έκδοση αυτή επιχειρεί ένα σύντομο κι επιλεγμένο αισθητικό φωτογραφικό οδοιπορικό, που σκοπό έχει να ξεναγήσει τον αναγνώστη δια μέσου της Ελλάδας, σε δυο πόλεις σταθμούς για την ιστορία της, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, καταλήγοντας σε μια ουσιαστική περιήγηση, στο μοναστικό κέντρο της Ορθοδοξίας, το Άγιον Όρος. Το Άγιον Όρος, με την απείρου κάλλους φυσική ομορφιά, τόπο προσευχής και πνευματικής άσκησης, οικουμενικό σημείο αναφοράς της Ορθοδοξίας. Μέσα από μια σειρά φωτογραφικών καταγραφών που αναδεικνύουν την ιστορική, πολιτιστική και καθημερινή ζωή τόπων, τοπίων και ανθρώπων, οι εντυπώσεις μοιάζουν να ζωντανεύουν και να ενεργούν βαθύτερα, έτσι που να νιώθουν συμμέτοχες σ' αυτό το ταξίδι γνώσης, ομορφιάς και απόλαυσης.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88616-0-8
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ29
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88616-0-8
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ29
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο