Product

Αθηναίοι

Product

Αθηναΐς

Αθήναιου βορβορυγμοί

Κωδικός:
126508
Description: 

Το βιβλίο "Αθήναιου βορβορυγμοί" είναι η ημερολογιακή διήγηση των ιστοριών ενός μεσογειακού μάγειρα. Η ιστορία της γαστρονομίας παντρεύεται με αληθινές προσωπικές ιστορίες από την εμπειρία του συγγραφέα στις κουζίνες του κόσμου, οι οποίες συχνά προβάλλονται στο σκηνικό έργων της λογοτεχνίας. Ορισμένα από τα κείμενα συνοδεύονται από δοκιμασμένες συνταγές της λεγόμενης "υψηλής μαγειρικής".

4,05 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Αθήναιου βορβορυγμοί" είναι η ημερολογιακή διήγηση των ιστοριών ενός μεσογειακού μάγειρα. Η ιστορία της γαστρονομίας παντρεύεται με αληθινές προσωπικές ιστορίες από την εμπειρία του συγγραφέα στις κουζίνες του κόσμου, οι οποίες συχνά προβάλλονται στο σκηνικό έργων της λογοτεχνίας. Ορισμένα από τα κείμενα συνοδεύονται από δοκιμασμένες συνταγές της λεγόμενης "υψηλής μαγειρικής".
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-16-2551-8
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου γεννήθηκε το 1970. Σπούδασε αρχαιολογία και ιστορία της τέχνης. Με τη μαγειρική ασχολείται συστηματικά σχεδόν είκοσι χρόνια. Ξεκίνησε ν' αρθρογραφεί για τη γαστρονομία με το ψευδώνυμο "Αθήναιος" στο διαδικτυακό ειδησεογραφικό portal Flash.gr ενώ τώρα αρθρογραφεί στο περιοδικό "Γαστρονόμος" της εφημερίδας "Καθημερινή".

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-16-2551-8
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο