Product

Αίσθηση και επιστήμη

Product

Αισθησιασμός

Αισθησιακό σεξ

Κωδικός:
97642
Αuthor: 
Description: 

O καλύτερος τρόπος να ανάψετε το πάθος σας και να ζωντανέψετε τη σεξουαλική σας ζωή, είναι να παραδοθείτε άνευ όρων σε συναρπαστικά προκαταρκτικά παιχνίδια που ερεθίζουν τη φαντασία και διεγείρουν τις αισθήσεις.
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει ιδέες και τεχνικές για να εμπλουτίσετε το πρελούδιο της ερωτικής πράξης και να την μετατρέψετε σε μια συναρπαστική και μαγευτική εμπειρία που μετουσιώνει τον οργασμό σε ντελίριο!

9,05 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

O καλύτερος τρόπος να ανάψετε το πάθος σας και να ζωντανέψετε τη σεξουαλική σας ζωή, είναι να παραδοθείτε άνευ όρων σε συναρπαστικά προκαταρκτικά παιχνίδια που ερεθίζουν τη φαντασία και διεγείρουν τις αισθήσεις. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει ιδέες και τεχνικές για να εμπλουτίσετε το πρελούδιο της ερωτικής πράξης και να την μετατρέψετε σε μια συναρπαστική και μαγευτική εμπειρία που μετουσιώνει τον οργασμό σε ντελίριο!
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7220-69-2
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
15χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λίντα Σόνταγκ είναι συγγραφέας πεπειραμένη σε θέματα σχετικά με το σεξ. Έχει γράψει τα βιβλία "Τεχνικές για τέλειο σεξ", "Το Κάμα Σούτρα στο κρεβάτι σας", "Αισθησιακό σεξ" και "Ερωτικά παιχνίδια", τα οποία κυκλοφορούν από τον εκδοτικό οίκο Hamlyn.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7220-69-2
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
15χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο