Product

Αισθητική της μουσικής

Product

Αισθητική χειρουργική

Αισθητική φροντίδα πριν και μετά την πλαστική χειρουργική

Κωδικός:
65058
Description: 

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται βασικές γνώσεις οι οποίες αφορούν την αισθητική προσώπου και σώματος τις οποίες συνδέει με την αισθητική χειρουργική. Ο ρόλος του αισθητικού πριν και μετά την αισθητική χειρουργική είναι πολύ σημαντικός. Η αισθητική έχει αναγνωρισθεί ως επιστήμη ικανή να επιλύει προβλήματα που αφορούν το δέρμα και τα συμπτώματα που προέρχονται από ενδοκρινολογικά προβλήματα.

17,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται βασικές γνώσεις οι οποίες αφορούν την αισθητική προσώπου και σώματος τις οποίες συνδέει με την αισθητική χειρουργική. Ο ρόλος του αισθητικού πριν και μετά την αισθητική χειρουργική είναι πολύ σημαντικός. Η αισθητική έχει αναγνωρισθεί ως επιστήμη ικανή να επιλύει προβλήματα που αφορούν το δέρμα και τα συμπτώματα που προέρχονται από ενδοκρινολογικά προβλήματα. [...] Σκοπός της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής είναι να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στο άτομο που την υφίσταται, ώστε να βελτιώσει την ψυχική του υγεία, την επαγγελματική του δραστηριότητα και την κοινωνικότητά του. Σκοπός της αισθητικής είναι να στηρίξει ψυχολογικά το άτομο που πρόκειται να χειρουργηθεί και να ολοκληρώσει το έργο της εγχείρησης προσφέροντας τις υπηρεσίες του για τη διατήρηση του αποτελέσματος.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-02-1512-Χ
Book pages: 
299
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά την αποφοίτηση από το Γυμνάσιο Αρσακείου Ψυχικού, σπούδασε στα ΚΑΤΕΕ Αθηνών από όπου και έλαβε πτυχίο αισθητικής (1983). Ακολούθως φοίτησε στο Φαρμακευτικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε πτυχίο φαρμακευτικής το 1990. Το Δεκέμβριο του 1991 αναγορεύθηκε διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με εργασία "Η δράση των πρωτεολυτικών ενζύμων στο θύλακο της τρίχας". Είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια στο ΤΕΙ Αθηνών όπου διδάσκει από το 1978 έως σήμερα. Από το 1997 είναι προϊσταμένη του τμήματος Αισθητικής των ΤΕΙ Αθηνών. Το ιδιαίτερο ερευνητικό πεδίο της κ. Πρωτόπαπα είναι η υπερτρίχωση και ο τρόπος αντιμετώπισής της με επίκεντρο την ενζυμική αποτρίχωση. Τα αποτελέσματα των ερευνών της έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα περιοδικά του εξωτερικού και του εσωτερικού και έχουν ανακοινωθεί σε διεθνή και εθνικά συνέδρια.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-02-1512-Χ
Book pages: 
299
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο