Product

Αισιόδοξες και απαισιόδοξες αντιλήψεις για τη ζωή και τον κόσμο στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία

Product

Αισιοδοξία: Ευχαριστώ, θα πάρω!

Αισιοδοξία

Κωδικός:
164410
Description: 

Γιατί η αισιοδοξία δεν είναι αποτέλεσμα άσκησης, αλλά καρπός ψυχικής ευφορίας και επιλογή θετικού τρόπου σκέψης και καλής διάθεσης για ζωή.
Είναι η πρώτη που αποχαιρετά τη ματαίωση και δημιουργεί στον άνθρωπο ανεξαρτησία, ελευθερία σκέψης, ψυχική δύναμη, θετική διάθεση, κοσμοπολίτικο αέρα και μια απίστευτη αρχοντιά.
Λέει αντίο στη μοναξιά!
Στολίζει με αυθόρμητο χαμόγελο ένα πονεμένο πρόσωπο· και τότε εκφράζεται, σαν αγέρωχο στολίδι, γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Και όταν "βρέχει" φόβο και πόνο, η βελούδινη αφή της καθαρίζει τα δάκρυα από τα μάγουλα.

15,98 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γιατί η αισιοδοξία δεν είναι αποτέλεσμα άσκησης, αλλά καρπός ψυχικής ευφορίας και επιλογή θετικού τρόπου σκέψης και καλής διάθεσης για ζωή. Είναι η πρώτη που αποχαιρετά τη ματαίωση και δημιουργεί στον άνθρωπο ανεξαρτησία, ελευθερία σκέψης, ψυχική δύναμη, θετική διάθεση, κοσμοπολίτικο αέρα και μια απίστευτη αρχοντιά. Λέει αντίο στη μοναξιά! Στολίζει με αυθόρμητο χαμόγελο ένα πονεμένο πρόσωπο· και τότε εκφράζεται, σαν αγέρωχο στολίδι, γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Και όταν "βρέχει" φόβο και πόνο, η βελούδινη αφή της καθαρίζει τα δάκρυα από τα μάγουλα. Όταν αισιοδοξείς, μπορείς να είσαι αυτός που είσαι. Μπορείς να σκέφτεσαι αυτό που σκέφτεσαι. Μπορείς να νιώθεις αυτό που θέλεις. Μπορείς να παίρνεις αυτό που θέλεις μέσα από δικά σου ρίσκα. Μπορείς να ψάξεις να βρεις αυτό που χρειάζεσαι και αυτό σημαίνει να μεγαλώνεις βιολογικά και πνευματικά, να γίνεσαι ώριμος και ανεξάρτητος, μέσα από την αισιόδοξη ματιά για τα πράγματα στη ζωή. Έτσι, αντικρίζεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων που σου καθορίζει αυτό που είσαι και αυτό που θέλεις να γίνεις. Θέλεις, λοιπόν, να πάρεις (και) αισιοδοξία μαζί σου σήμερα; Ναι... Ευχαριστώ... θα πάρω!
Subtitle: 
Ευχαριστώ, θα πάρω!: Θετική σκέψη, καλή διάθεση, ευνοϊκή προσδοκία: Ένα χαμόγελο στη ζωή
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9484-04-2
Book pages: 
252
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Καλύβια Αττικής
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ευχαριστώ, θα πάρω!: Θετική σκέψη, καλή διάθεση, ευνοϊκή προσδοκία: Ένα χαμόγελο στη ζωή
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9484-04-2
Book pages: 
252
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Καλύβια Αττικής
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο