Product

Αλήθεια σου λέω! Δεν το έκανα εγώ!

Product

Αλήθεια, τα τρως ακόμα τα νύχια σου;

Αλήθεια, πόση αλήθεια αντέχουμε;

Κωδικός:
110144
Manufacturer: 
Description: 

Η αληθινή ζωή παίρνει πάντα νόημα από το στόχο μας. Εάν ο στόχος μας είναι υλικός και αναφέρεται στο εγώ, στο θυμό και στον ανταγωνισμό, συνήθως έχει τη γεύση αντικρουόμενων συναισθημάτων, π.χ. της χαράς, του φόβου, της νίκης, της αποτυχίας, του θριάμβου αλλά και της απελπισίας. Τα άτομα που στηρίζονται στο τρίπτυχο εγώ-θυμός-ανταγωνισμός είναι μάλλον δυστυχισμένα, προβληματικά, επικεντρωμένα στον εαυτό τους, αδύναμα, μοναχικά και αξιολύπητα.

20,03 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η αληθινή ζωή παίρνει πάντα νόημα από το στόχο μας. Εάν ο στόχος μας είναι υλικός και αναφέρεται στο εγώ, στο θυμό και στον ανταγωνισμό, συνήθως έχει τη γεύση αντικρουόμενων συναισθημάτων, π.χ. της χαράς, του φόβου, της νίκης, της αποτυχίας, του θριάμβου αλλά και της απελπισίας. Τα άτομα που στηρίζονται στο τρίπτυχο εγώ-θυμός-ανταγωνισμός είναι μάλλον δυστυχισμένα, προβληματικά, επικεντρωμένα στον εαυτό τους, αδύναμα, μοναχικά και αξιολύπητα. Όταν ο στόχος της ζωής έχει γεύση αγάπης και αλήθειας, δημιουργεί άτομα κοινωνικά, προσαρμόσιμα στις δυσκολίες της ζωής, στοργικά και με επιείκεια για τις αδυναμίες των άλλων. Το να γίνει κανείς ευτυχισμένος ή δυστυχισμένος είναι προσωπική υπόθεση, ανεξάρτητα από συγκυρίες. Γιατί στη ζωή η στάση που παίρνουμε καθορίζει το γεγονός. Αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη και δυσκολότερη αλήθεια της ζωής. "Στην παράξενη μοίρα των ανθρώπων όταν συναντηθούν η αγάπη, η γνώση, η φιλία και η κατανόηση γιορτάζουν την τέχνη της αληθινής ευτυχίας".
Subtitle: 
Ένα οδοιπορικό αλήθειας από την αρχή της ζωής μέχρι το τέλος
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89141-0-8
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Δημόπουλος γεννήθηκε στον Ελαιώνα Διακοφτού. Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στη νευρολογία-ψυχιατρική και στη γνωσιακή ψυχοθεραπεία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει δώσει διαλέξεις σε πνευματικά κέντρα και έχει κάνει σεμινάρια σε στελέχη επιχειρήσεων. Το συγγραφικό του έργο ξεκίνησε το 2003 με το βιβλίο "Αυτογνωσία: Πρώτο μέλημα στη ζωή" (Αυτογνωσία 2003· Μίνωας 2015) και συνεχίστηκε με τα: "Αλήθεια, πόση αλήθεια αντέχουμε;" (Αυτογνωσία, 2006), "Συναισθήματα: Ο καθρέφτης της ψυχής" (Ελληνικά Γράμματα, 2007), "Αυτοεκτίμηση: Το μυστικό της επιτυχίας" (Ελληνικά Γράμματα, 2009), "Αγάπη - Λένε η αγάπη κατοικεί στ' αστέρια" (Εκάτη, 2011), "Ζήσε το σήμερα" (ΑΩ Εκδόσεις, 2012), "Υγρά όνειρα" (ΑΩ Εκδόσεις, 2012) "Αισιοδοξία: Ευχαριστώ, θα πάρω!" (Μίνωας, 2013), "Η μαγεία του έρωτα" (Μίνωας 2016). Ασκεί το επάγγελμα του νευρολόγου-ψυχιάτρου και γνωσιακού ψυχοθεραπευτή στην Αθήνα από το 1977. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Subtitle: 
Ένα οδοιπορικό αλήθειας από την αρχή της ζωής μέχρι το τέλος
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89141-0-8
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο