Product

Αλλάζουμε;

Product

Αλλάζω χέρια!

Αλλάζω διατροφή αλλάζω ζωή

Κωδικός:
71973
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σας λείπει η ενέργεια;
Διψάτε για ζωντάνια;
Τι σας εμποδίζει να νιώθετε υγιείς και δυναμικοί;
Οι κακές συνήθειες.
Η Σίντι Ο'Μίαρα έχει αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων και τους έχει βοηθήσει να κόψουν τις κακές διατροφικές συνήθειες. Η φιλοσοφία τους στηρίζεται στο ότι η καλή διατροφή είναι η λύση για άριστη υγεία και ευημερία.
Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένας εξαιρετικά πρακτικός οδηγός για να κόψετε σταδιακά όλες τις κακές συνήθειες και να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, βελτιώνοντας έτσι θεαματικά τη φυσική σας κατάσταση.

12,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Σας λείπει η ενέργεια; Διψάτε για ζωντάνια; Τι σας εμποδίζει να νιώθετε υγιείς και δυναμικοί; Οι κακές συνήθειες. Η Σίντι Ο'Μίαρα έχει αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων και τους έχει βοηθήσει να κόψουν τις κακές διατροφικές συνήθειες. Η φιλοσοφία τους στηρίζεται στο ότι η καλή διατροφή είναι η λύση για άριστη υγεία και ευημερία. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένας εξαιρετικά πρακτικός οδηγός για να κόψετε σταδιακά όλες τις κακές συνήθειες και να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, βελτιώνοντας έτσι θεαματικά τη φυσική σας κατάσταση. Καταπολεμήστε τις κακές συνήθειες και αλλάξτε τη ζωή σας για πάντα!
Subtitle: 
Η έγκυρη μέθοδος για καλή διατροφή, καλύτερη υγεία και περισσότερη ενέργεια!
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2052-1
Book pages: 
206
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σίντι Ο' Μίαρα έχει πτυχίο διαιτολογίας από το Πανεπιστήμιο Deakin της Βικτόρια και από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο των ΗΠΑ. Έχει κάνει επίσης διετείς μεταπτυχιακές σπουδές στο Βασιλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μελβούρνης με ειδικότητα στην ανθρώπινη ανατομία, στην παθολογία και στην ιστολογία. Από το 1985 εργάζεται ως διαιτολόγος. Αρθρογραφεί σε περιοδικά υγιεινής διατροφής και εφημερίδες, συμμετέχει σε ραδιοφωνικές εκπομπές και είναι περιζήτητη ομιλήτρια.

Subtitle: 
Η έγκυρη μέθοδος για καλή διατροφή, καλύτερη υγεία και περισσότερη ενέργεια!
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2052-1
Book pages: 
206
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο